ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Με τη νέα αύρα

Την ομάδα του δεύτερου μέρους με τον Απόλλωνα θέλουν να βλέπουν όλοι τους στην Ομόνοια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αυτή η Ομόνοια που είδαμε στο δεύτερο μέρος του αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με αντίπαλο τον Απόλλωνα, είναι ομάδα υψηλών στόχων. Ο υψηλότερος στόχος αυτή τη στιγμή είναι μαξιμαλισμός και ουδέποτε τέθηκε για τη φετινή χρονιά. Οι έτεροι όμως στόχοι, οι ρεαλιστικοί, (κύπελλο και προνομιούχα θέση στο πρωτάθλημα), είναι υλοποιήσιμοι.

 Αυτή η παρουσία, η πρωτόγνωρη σε ορμή, ενέργεια, αποφασιστικότητα και η γενικότερη νέα αύρα που αναδύθηκε, είναι η απόδειξη των ικανοτήτων της ομάδας για υλοποίηση των στόχων. Το ζητούμενο για την Ομόνοια είναι να συνεχίσει τοιουτοτρόπως. Ας συνεχίσει λοιπόν και το Σαββάτο στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ. Αν το κάνει, έχει μεγάλες πιθανότητες να εξέλθει νικήτρια, όσο δύσκολος και απαιτητικός αντίπαλος και αν είναι η ΑΕΚ.

Αμφιβολίες υπάρχουν για τη συμμετοχή του Κίλιαν Σιέρινταν που έχει μυϊκό πρόβλημα, ενώ απόντες θα είναι οι Γκεόργκε Φλορέσκου και Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που θα είναι έξω για άλλες δυο εβδομάδες.

Δεν θα είναι παρόντες στο γήπεδο οι οργανωμένο οπαδοί της Ομόνοιας που εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση, τασσόμενοι κατά του μέτρου της ταυτοποίησης που εφαρμόζεται στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ. Τα 660 εισιτήρια που πήρε η Ομόνοια έχουν εξαντληθεί.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση