ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Θέλει το διπλό

Με νίκη θα ξεπεράσει την ΑΕΚ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πολύ σημαντικό εξ ορισμού είναι για την Ομόνοια το σημερινό (4μμ) παιγνίδι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Οι «πράσινοι» με νίκη θα περάσουν την αντίπαλό τους στην βαθμολογία (τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί, 49 η ΑΕΚ, 47 η Ομόνοια) και θα έχουν το δικαίωμα και την προσδοκία να συνεχίσουν την περπατησιά σε τροχιά Ευρώπης. Αν χάσει, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν με τη διαδρομή να μετατρέπεται σε ατραπό.

Μπρέβελντ και Αζίζ, με την απόδοση τους την περασμένη Τετάρτη έχουν θέσει υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα. Θέση διεκδικεί και ο Τουρέ. Είναι επίσης πιθανό να μείνει εκτός, ένας εκ των Φιλιώτη Σοιλέδη.

Ο Τζον Κάρβερ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Άρνασον, Φλορέσκου και Κωνσταντινίδη. ο Ελλαδίτης μπακ χρειάζεται να μείνει δυο εβδομάδες εκτός, λόγω θλάσης, ενώ ο Ρουμάνος μέσος έχει υποστεί οστικό οίδημα στο γόνατο. Ο Σέρινταν είναι στην αποστολή.

Πιθανοί έντεκα: Κρέσιτς, ατό τέρμα, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά Παναγιώτου, Βύντρα, Νασιμέντο, Σοϊλέδης (Καρλίτος), στο κέντρο Μαργκάσα, Μπρέβελντ, Κλέιτον, στην επίθεση, Χριστοφή, Αζίζ, Ντάρμπισαϊαρ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση