ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια - ΑΕΛ 4-1: Η μια έμπαζε, η άλλη έβαζε

Δύο γκολ πέτυχε ο Κλέιτον

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια μετά την δύσκολη εβδομάδα που πέρασε έβγαλε αντίδραση και με μια πολύ καλή εμφάνιση διέλυσε με 4-1 την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Πολύ κακή η ΑΕΛ του Πάμπου Χριστοδούλου που η άμυνά της έμοιαζε με παιδική χαρά. Εξαιρετικός ο Κλέιτον για τους γηπεδούχους.

Η ΑΕΛ έμπαζε, η Ομόνοια έβαζε

Το πρώτο ημίχρονο είχε ως κύρια χαρακτηριστικά του το άναρχο ποδόσφαιρο και το γρήγορο ανεβοκατέβασμα της μπάλας. Η ΑΕΛ αν και μπήκε καλύτερα το πρώτο δεκάλεπτο το γκολ της Ομόνοιας άλλαξε τα δεδομένα. Στο 14’ ο Σοϊλέδης κέρδισε την κόντρα και έβγαλε την σέντρα στην καρδιά της άμυνας όπου ο Κλέιτον ήταν αμαρκάριστος και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 18’ ο Μάτ Ντάρμπισαϊρ επιβεβαίωσε ότι είναι ντεφορμέ αφού ο Σέρινταν του έβγαλε μπαλιά από αριστερά και ο Άγγλος από κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς την εστία. Στο 20’ ξανά ο Ντάρμπισαϊρ πήγε για δύσκολο τελείωμα με πλασέ αλλά έστειλε την μπάλα έξω. Στο 37’ σε μια φάση παρόμοια με το γκολ ο Κλέιτον σκόραρε ξανά. Αυτή την φορά την μπαλιά την έβγαλε ο Ντάρμπισαϊρ και ο Βραζιλιάνος ξανά αμαρκάριστος σκόραρε με το κεφάλι. Στο 43’ πρόκυψαν άσχημα νέα για τους πράσινους αφού ο Βύντρα τραυματίστηκε και αποχώρησε από το γήπεδο ενώ δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΛ παραπονέθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα από τον Κατελάρη στον Μέσκα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου με την Ομόνοια να πηγαίνει δίκαια στα αποδυτήρια με το 2-0.

Βρήκε ευκαιρία και την διέλυσε

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό με την ΑΕΛ να παρουσιάζεται ακόμη χειρότερη και την Ομόνοια να μην χάνει την ευκαιρία να διευρύνει περισσότερο το σκορ. Στην πρώτη κιόλας φάση ο Χριστοφή με κεφαλιά μέσα στην περιοχή έκανε το 3-0 για τους «πράσινους». Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η Ομόνοια πέτυχε κι’ άλλο γκολ όταν  στο 57’ ο Χριστοφή έβγαλε μπαλιά στον Ντάρμπισαϊρ που με προβολή έκανε το 4-0. Στο 66’ η Ομόνοια έφθασε κοντά στο 5ο τέρμα όμως το σουτ του Κλέιτον τράνταξε την οριζόντια δοκό. Στο 73’ η ΑΕΛ αντέδρασε και με κεφαλιά του Σάσι μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 4-1. Μάλιστα στο 76’ πέτυχε και δεύτερο γκολ αλλά ο βοηθός μετά από σύγχυση έδωσε σωστά οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα και έτσι η Ομόνοια πήρε μεγάλη νίκη με 4-1.

Οι εντεκάδες:

Ομόνοια: Παναγή, Σοϊλέδης, Βύντρα (46' Νασιμέντο), Κατελάρης, Δημητρίου, Μαργκάσα, Τουρέ, Χριστοφή, Σέρινταν (78' Κύπρου), Κλέιτον (67' Μπρέβελντ), Ντάρμπισαϊρ.

ΑΕΛ: Κίττος, Αρουαμπαρένα, Νικολάου, Λαφράνς, Μέσκα (65' Μπλάνκο), Αϊρόσα, Σάσι, Φορτούνα, Μιτρέα (53' Σαβανέ), Σοάρες, Γεωργιάδης (46' Πίτι)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση