ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Δεν είναι ώρα

Το πρόβλημα δεν είναι ο Άγις Ιακωβίδης και ο Νίκος Χαραλάμπους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ενώ η Ομόνοια περνά, για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, κρίσιμη αγωνιστική φάση, περιμένοντας το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ σε ένα παιχνίδι τροχιοδεικτικό της πάρα πέρα πορείας της για τον, έστω ταπεινό, για την ιστορία της στόχο, την έξοδο στην Ευρώπη, άρχισαν πάλι τα όργανα.

Αντιπαράθεση οργανωμένων οπαδών με το Διοικητικό Συμβούλιο με αφορμή τη θέση των πρώτων για παραίτηση των Άγη Ιακωβίδη και Νίκου Χαραλάμπους, στην οποία το ΔΣ απαντά ότι δεν δέχεται τελεσίγραφα και καλεί «την υστάτη», κατά την έκφραση του, σε διάλογο τη ΘΥΡΑ 9 «για το καλό της Ομόνοιας και μόνο». Η χρόνια αντιπαράθεση μεταξύ ΔΣ και ΘΥΡΑΣ 9 σίγησε για λίγο καιρό και να την ξανά στο προσκήνιο.

Η συσσωρευμένη οργή για τα λάθη που έγιναν και τούτην τη χαμένη χρονιά, (χαμένη είναι γιατί έστω και αν πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη δεν έχει κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά από πέρυσι και πρόπερσι και…και…), δεν διακατέχει μόνο τους οργανωμένους οπαδούς. Διακατέχει όλον το κόσμο της Ομόνοιας, που βλέπει την ομάδα του χρόνια τώρα να κάνει βήμα σημειωτόν, αλλά και όπισθεν, (κακή ώρα φέτος ), μη δυνάμενη να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο του πρωταθλητή και αποχωρούσα από την Ευρώπη, σταθερά σε προ των ομίλων στάδιο.

Το πρόβλημα δεν είναι ο Άγις Ιακωβίδης και ο Νίκος Χαραλάμπους, όσα λάθη και αν έχουν κάνει. Δεν γίνεται να μην έκαναν λάθη, όπως δεν γίνεται να μην έκανε λάθη η διοίκηση ως σύνολο μετά από τέτοια χρονιά. Αν η λύση είναι να αποχωρήσουν για να ανέβει η Ομόνοια εκεί που της αξίζει, θαρρώ, ότι θα το έκαναν και μάλιστα αγόγγυστα.

Δεν είναι ώρα για διχασμούς και συγκρούσεις. Είναι ώρα να χαμηλώσουν οι τόνοι, όσο μεγάλη και να είναι η πίκρα. Είναι ώρα σοβαρών προτάσεων και όχι συνθημάτων, ρητορειών του κενού και ακραίων απόψεων, που μεγαλώνουν τα αδιέξοδα.

Ώρα σοβαρών προτάσεων και κυρίως πράξεων για να αλλάξει ζωή η Ομόνοια. Γιατί εδώ και χρόνια πήρε τη ζωή της λάθος, περιπεσούσα σε καθεστώς στείρας ανακύκλωσης.

Σοβαρές προτάσεις είναι δυο: Η Ομόνοια να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο αποτελεσματικό οργανισμό που θα λειτουργεί με βάση συγκεκριμένο πλάνο και να αξιοποιήσει, (σε συνεργασία με ένα σοβαρό επενδυτή), τη γη που διαθέτει στο Γέρι για την ανέγερση σύγχρονου αθλητικού κέντρου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X