ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Αποσαφήνιση…

Εκτός απρόοπτου οι δρόμοι των δυο πλευρών θα χωρίζουν...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η σημερινή συνάντηση του πρόεδρου της Ομόνοιας Αντώνη Τζιωνή με τον αφιχθέντα χθες στην Κύπρο Νίκο Νταμπίζα, σηματοδοτεί την τελική έκβαση των πραγμάτων, για τον Ελλαδιτη τεχνικό διευθυντή. Η απόφαση της «πράσινης» διοίκησης είναι ειλημμένη.

Λύση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών. Εκτός απρόοπτου, οι δρόμοι των δυο, πλευρών χωρίζουν, ενώ αυτό που αναμένεται να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης είναι η οικονομική πτυχή του διαζυγίου. Το «εκτός απρόοπτου» αφορά τυχόν διαφωνία στο οικονομικό.

Τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν να επιταχύνονται, (γιατί ήδη έχουν γίνει επαφές), οι προσπάθειες εξεύρεσης προπονητή. Σε εκκρεμότητα παραμένει το αν η ομάδα θα συνεχίσει να πορεύεται με τεχνικό διευθυντή (με το παρόν μοντέλο, ή με διαφοροποιημένο, ως προς τις ευθύνες του συγκεκριμένου ατόμου), ή αν θα εγκαταλειφθεί (το μοντέλο) και να πλαισιωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα με σκάουτερ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν σήμερα το πρωί στο «Ηλίας Πούλλος» για να επαναρχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΚ.

Δυσφορία προκάλεσε στην Ομόνοια η απόφαση της ΚΟΠ να ορίσει τον αγώνα με τους Λαρνακείς την Δευτέρα, λόγω του ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται την Τετάρτη στο Κύπελλο. Και αυτό γιατί η Ομόνοια πριν από λίγες μέρες αγωνίστηκε Σάββατο, μετά από μεσοβδόμαδο αγώνα κυπέλλου. Όταν η Ομόνοια είχε παιχνίδι κυπέλλου Τετάρτη με τον Απόλλωνα, είχε οριστεί ο επόμενος αγώνας της για το πρωτάθλημα Σάββατο, με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X