ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Πιο σαφής δεν γινόταν

Δεν μπορεί να μην λαμβάνεται η επιθυμία και το αίσθημα του κόσμου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Θα ήταν πολύ περίεργο αν δεν ακουγόταν το όνομα του. Η δουλειά του είναι εκεί και φαίνεται. Γνωρίζει το κάθε τι στην κυπριακή πραγματικότητα. Δεν έχουμε κάνει καμία επαφή. Δεν μπορεί να παραγνωρίζεται η ύπαρξη του Πάμπου Χριστοδούλου στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ενδεχομένως να αξιολογήσουμε την περίπτωση του τις επόμενες μέρες.

Δεν μπορεί να μην λαμβάνεται η επιθυμία και το αίσθημα του κόσμου. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι ξεκινώντας από το οικονομικό, τον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο κάθε προπονητής τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, πως εντοπίζει ποδοσφαιριστές και με ποιους μάνατζερ συνεργάζεται. Όλα αυτά θα ληφθούν υπόψη. Μέσα σε όλα αυτά είναι και η επιθυμία του κόσμου. Χωρίς αυτόν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Αυτή ήταν η χθεσινή τοποθέτηση του προέδρου της Ομόνοιας Αντώνη Τζιωνή για το θέμα Πάμπου Χριστοδούλου. Όσο και αν γυρόφερε τα πράγματα ο διοικητικός ηγέτης της Ομόνοιας, δεν αφήνεται μέσα από τις συγκεκριμένες δηλώσεις καμία αμφιβολία περί του ενδιαφέροντος της Ομόνοιας για τον Κύπριο προπονητή.

Η τοποθέτηση άπτεται όλων των πτυχών του θέματος. Προσέξτε το εξής: «Οι μάνατζερς με τους οποίους συνεργάζεται». Όλοι κατάλαβαν… τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Και σημειώστε από την ίδια τοποθέτηση το σημείο όπου γίνεται ειδική αναφορά στον κόσμο της ομάδας, του οποίου η επιθυμία μετρά πολύ.

Αυτήν τη στιγμή, με βάση όλες τις ενδείξεις, ο Κύπριος προπονητής αποτελεί την βασική προτεραιότητα της Ομόνοιας. Δεν υπάρχει, ούτε μικρή λίστα, ούτε… μεγάλη. Υπάρχει η καθιερωμένη. Αυτή η συνήθης σε τέτοιες περιπτώσεις λίστα, που περιλαμβάνει τον ατελείωτο κατάλογο των ονομάτων που έχουν προταθεί από τους μάνατζερς.

Είναι δε πολύ λογικό να υποθέσει κανείς ότι επίκειται συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών για συζήτηση του θέματος. Το τι θα γίνει στη συνάντηση που αναμένεται να γίνει σύντομα, (πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει αύριο), κανείς δεν το ξέρει. Ας περιμένουμε λοιπόν. Αν δε λάβουμε τοις μετρητοίς τις δηλώσεις του προέδρου της Ομόνοιας, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα ξέρουμε.

Για τον προπονητή… γενικώς. Όχι κατ΄ανάγκη για τον Πάμπο Χριστοδούλου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X