ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: «Κάηκε» ο Νασιμέντο

Δεν έπεισε ότι μπορεί να κάνει αυτό για το οποίο αποκτήθηκε

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό του Άρνασον και την αποχώρηση του Όρσουλιτς (καθώς και του Παντελίδη ο οποίος αγωνίστηκε στα στόπερ), αρθρογραφήσουμε για την αναγκαιότητα να δοθούν ευκαιρίες στον Μπρούνο Νασιμέντο. Παρά την κακή εικόνα που είχε βγάλει στο πρώτο μισό της σεζόν, η τεχνική ηγεσία δεν είχε άλλη επιλογή από το να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Βραζιλιάνο, μπας και παρουσίαζε κάτι διαφορετικό στη συνέχεια.

Ο Νασιμέντο πήρε ευκαιρίες, αφού στον ένα μήνα που ακολούθησε αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια (ΑΕΖ, ΑΕΚ, Απόλλωνα και ΑΕΛ), παίρνοντας συνολικά 315 λεπτά χρόνο συμμετοχής. Η αλήθεια είναι πως σε αυτή τη σειρά των αγώνων παρουσίασε μια μικρή βελτίωση – σε ατομικό επίπεδο – και πάλι, όμως, δεν έπεισε ότι μπορεί να κάνει αυτό για το οποίο αποκτήθηκε: να γίνει ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής!

Στο πρόσφατο ντέρμπι «αιωνίων» δεν ήταν διαθέσιμοι οι τραυματίες Άρνασον και Καρλίτος, ενώ και ο Βύντρα έκανε μόλις μία προπόνηση σε φουλ ρυθμούς και λογικό ήταν κάποιοι να θεωρούν δεδομένη την παρουσία του Νασιμένο στην αρχική ενδεκάδα. Ο Άκης Ιωακείμ όχι απλά δεν ξεκίνησε τον Βραζιλιάνο, αλλά δεν τον έριξε στο παιχνίδι ούτε μετά τον τραυματισμό του Κατελάρη.
Για την ακρίβεια, ο τεχνικός της Ομόνοιας δεν γύρισε καν το βλέμμα του προς το μέρος του πάγκου που καθόταν ο Βραζιλιάνος, αλλά χρησιμοποίησε τον Φλορέσκου.

Το πιο πάνω σκηνικό φαντάζει να είναι κάτι σαν... χαριστική βολή για τον ποδοσφαιριστή. Ούτε στο ντέρμπι της Δευτέρας ενάντια στην ΑΕΚ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, αφού οι ενδείξεις θέλουν τον Καρλίτος (αν είναι έτοιμος) ή τον Φλορέσκου να παίζουν δίπλα από τον Βύντρα. Ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως έχει «καεί» και δύσκολα θα ανατραπεί το κλίμα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση