ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ταυτοποίηση, αλλά…

Η Ομόνοια έχει ταχθεί επίσημα κατά της ταυτοποίησης, αλλά τώρα κάνει δεύτερες σκέψεις

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σκέψεις για ταυτοποίηση των φιλάθλων στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, θέλοντας να προστατέψει την ομάδα μετά την επιβολή των πρόσφατων ποινών από τη ΔΕ της ΚΟΠ, κάνει η Ομόνοια, που της έχουν επιβληθεί φέτος συνολικά πρόστιμα που ανέρχονται περίπου στις 150.000 ευρώ.

Πέρα βέβαια από τα διαφυγόντα έσοδα των δυο φετινών ματς (με Ερμή και Άρη), που έγιναν κεκλεισμένων των θυρών και αυτών που ακολουθούν στα πλέι-οφ (με Ανόρθωση και Απόλλωνα).

Η Ομόνοια έχει ταχθεί επίσημα κατά της ταυτοποίησης, αλλά τώρα κάνει δεύτερες σκέψεις. Αν προχωρήσει σε αυτό το μέτρο, είναι εύλογο να εκτιμήσει κανείς ότι οι σχέσεις με τους οργανωμένους εισέρχονται σε στάδιο πλήρους ρήξης. Κάτι που κανείς δεν επιθυμεί.

Το καλύτερο σενάριο είναι να εξευρεθεί λύση στην αντιπαράθεση. Το ΔΣ έχει ρίξει γέφυρες και έχει τη διάθεση να λυθεί το πρόβλημα με συναίνεση, αλλά από την άλλη δεν είναι διατεθειμένο να πετάει ένα σωρό λεφτά σε μια περίοδο που τα έχει απόλυτη ανάγκη για να καλύψει χίλιες δυο υποχρεώσεις.

Σημαντικότατο το παιχνίδι της Δευτέρας (19:00) με αντίπαλο την ΑΕΚ, εκτός έδρας. Μια νέα δύσκολη αποστολή για την Ομόνοια που θα επιδιώξει καλή εμφάνιση και νικηφόρο αποτέλεσμα. Αν θέλει να ελπίζει στο ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πρέπει να φύγει με το διπλό από το «ΑΕΚ Αρένα».

Ο Άκης Ιωακείμ δεν υπολογίζει τους Άρνασον και Κατελάρη. Επανέρχονται οι Φιλιώτης και Καρλίτος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση