ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Μα είναι δυνατόν;

Συνεχίζεται η κόντρα της διοίκησης με τους οργανωμένους οπαδούς.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τη στιγμή που η Ομόνοια προσπαθεί να συνέλθει από όλα αυτά, τα αγωνιστικά και μη, που προηγήθηκαν, προετοιμαζόμενη για το πρώτο ματς της τελικής φάσης με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Λάρνακα και να κάνει γενικότερα την τελευταία προσπάθεια μπας και προλάβει το τρένο της Ευρώπης, να τα και πάλι τα όργανα.

Η ΘΥΡΑ 9, με χθεσινή της ανακοίνωση, με αφορμή τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ότι το ΔΣ σκέφτεται την ταυτοποίηση των φιλάθλων στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, αναφέρεται σε κατευθυνόμενα ΜΜΕ και προειδοποιεί ότι την ερχόμενη Τρίτη, (επομένη του ματς με την ΑΕΚ), θα επανέλθει για να «κλείσει στόματα».

Είναι επίσης δεδομένη τη θέση της ΘΥΡΑΣ 9 ότι θα διακόψει τον επόμενο αγώνα, αν δεν αποχωρήσουν τα δυο μέλη της διοίκησης.

Το τι ακριβώς εννοούν οι οργανωμένοι με την ανακοίνωση, δεν έχει σημασία. Αλλά αυτό που έχει μεγάλη σημασία (για την Ομόνοια) είναι ότι η κόντρα διοίκησης οργανωμένων, συνεχίζεται. Η ομάδα έχει χίλια δυο προβλήματα να λύσει και της «φορτώνεται» και αυτό το βάρος. Για άλλη μια φορά.

Ένα πράγμα διερωτάται ο μέσος φίλαθλος, Ομονοιάτης και μη. Μα είναι δυνατόν να μην μπορεί να βρεθεί μια λύση σε αυτό το θέμα που φθείρει συνεχώς το κύρος της Ομόνοιας;

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση