ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ατόφια κλάση

Εκείνο που ξεχώρισε για άλλη μια φορά στην Ομόνοια είναι η κλάση στην επίθεση.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με γκολ των Ντάρμπισαϊαρ και Χριστοφή, η Ομόνοια επικράτησε με 2-0 της Ανόρθωσης και ανέβηκε στην 4η θέση, ενώ πλησίασε στους πέντε βαθμούς την ΑΕΚ εξακολουθούσα να βλέπει την έξοδο στην Ευρώπη.

Η εμφάνιση με τα σκαμπανεβάσματα, δεν διέφερε από το πρόσωπο που δείχνει η ομάδα όλην τη χρονιά. Η νίκη ήταν όμως δίκαιη γιατί ήταν καλύτερη του αντιπάλου, που μπορεί να κράτησε μπάλα στο δεύτερο μέρος, αλλά πέραν τούτου ουδέν.

Εκείνο που ξεχώρισε για άλλη μια φορά στην Ομόνοια είναι η κλάση στην επίθεση. Αυτό το πράγμα που δεν διδάσκεται, αυτό το πράγμα που λέγεται όχι απλώς ταλέντο, αλλά κλάση ατόφια, κλάση που σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Ο Ματ Ντάρμπισαιαρ, που βάζοντας την μπάλα στο πλεκτό σαν να είναι το φυσικότερο, το ευκολότερο και το πιο αβίαστο πράγμα στον κόσμο και ο Δημήτρης Χριστοφή, ως θανατηφόρο βέλος στο οποίο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, έδωσαν άλλη μια παράσταση ποιότητας και με τα γκολ τους ανέβασαν τη συνολική συγκομιδή στα 59.

Ο Άγγλος έφθασε τα 21, (εκτέλεση με υπέροχο τακουνάκι μετά από επέλαση και πάσα του Χριστοφή), ενώ ο Κύπριος διεθνής που έφθασε στα εφτά, πέτυχε με ωραίο σουτ το δεύτερο, αφού πρώτα διήνυσε με τη γνωστή του ταχύτητα και εκρηκτικότητα μεγάλη απόσταση, ξεπερνώντας την αντίσταση των δυο αμυντικών που βρήκε μπροστά του, σαν να μην υπήρχαν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση