ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Να φτιαχτεί…

Στις 2 Απριλίου η Ομόνοια υποδέχεται τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ και πάλι χωρίς τον κόσμο της

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια με τη νίκη επί της Ανόρθωσης και την ήττα της ΑΕΛ από το ΑΠΟΕΛ, ανέβηκε, μετά από καιρό, στην 4η θέση της βαθμολογίας, μείωσε τις αποστάσεις από την ΑΕΚ, (είναι στο -5), και εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά έκδοσης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Είναι αυτονόητη η σημασία της εξόδου στην Ευρώπη για την Ομόνοια. Είναι γεγονός όμως ότι θα πρέπει να γίνει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ εδώ και πέρα για να μπορέσει η ομάδα να υλοποιήσει αυτόν τον στόχο.

Με βάση τα αντικειμενικά δεδομένα κανείς δεν περιμένει θεαματικές αλλαγές στην εικόνα της ομάδας. Όμως αυτή η εικόνα είναι δυνατό να φτιαχτεί σε ένα βαθμό. Αυτό θα γίνει με την αύξηση των διαστημάτων καλής απόδοσης και τη βελτίωση στην άμυνα αλλά και τη γενικότερη αμυντική συμπεριφορά. Αυτό το φτιάξιμο θα έχει λογικά και βαθμολογικό αντίκτυπο.

Στις 2 Απριλίου η Ομόνοια υποδέχεται τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ και πάλι χωρίς τον κόσμο της. Είναι το τέταρτο ματς που συμβαίνει αυτό φέτος. Προηγήθηκαν αυτά με Ερμή Άρη και Ανόρθωση. Αναμένεται ότι θα επανέλθουν οι Άρνασον, Κωνσταντινίδης και Φλορέσκου.

Το θέμα της εξεύρεσης προπονητή, παραμένει εκκρεμές.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X