ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Το αταίριαστο παρόν

Τα χρόνια τα παλιά, που η Ομόνοια ήταν το Νο 1, και αποτελούσε τη βάση της Εθνικής

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Κωνσταντίνος Παναγή, Δημήτρης Χριστοφή, Φάνος Κατελάρης, Ανδρέας Παναγιώτου, Ονησίφορος Ρουσιάς και Ρενάτο Μαργκάσα.

Αυτά είναι τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας που έχουν κληθεί από τον προπονητή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών Χριστάκη Χριστοφόρου για το σημερινό (6μμ) φιλικό αγώνα με το Καζακστάν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»και για τον αγώνα με την Εσθονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 (Σάββατο, 25 Μαρτίου, 19:00 ΓΣΠ).

Έξι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στην κλήση για την Εθνική ομάδα. Αυτό αποτελεί γεγονός. Και ασφαλώς μια, έστω μικρή,  ευχάριστη νότα σε όλα αυτά τα δυσάρεστα που συνέβηκαν φέτος στην ομάδα. Έτσι, μια τόση δα ικανοποίηση, μέσα σε όλη την στενοχώρια, που κυριαρχεί.

Η κλήση έξι «πράσινων» ποδοσφαιριστών στο εθνικό συγκρότημα, αποτελεί γεγονός. Γιατί πάει πολύς καιρός από τότε που έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Δύσκολο να θυμηθεί κανείς πότε έγινε αυτό για τελευταία φορά. Η δυσκολία αυτή, σαφώς και έχει απόλυτη σχέση με το γεγονός ότι η «πράσινη» ομάδα τα τελευταία χρόνια έχασε την αίγλη και την λάμψη της. Τα χρόνια τα παλιά, που η Ομόνοια ήταν το Νο 1, και αποτελούσε τη βάση της Εθνικής μας ομάδας.

Αλήθεια, πόσο αταίριαστο με το παρελθόν αυτής της ομάδας είναι το παρόν.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση