ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Έτσι έχει του Τιμούρ

Ο Κετσπάγια είναι θετικός

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην Ομόνοια δεν είναι άλλος από τον Πάμπο Χριστοδούλου. Ο Κύπριος τεχνικός αποτελεί διακαή πόθο πολλών στην Ομόνοια και είναι το νούμερο 1 στη λίστα. Φυσικά στη λίστα των προπονητών δεν είναι μόνος ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η Ομόνοια είχε επαφές με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου των «πρασίνων» συναντήθηκε όχι μια αλλά δυο φορές με τον Γεωργιανό τεχνικό. Η δεύτερη μάλιστα έγινε πολύ πρόσφατα και οι δυο άντρες συζήτησαν για τα δεδομένα της ομάδας και το πλάνο, όχι όμως σε βάθος. Ο Γεωργιανός πάντως είναι θετικός στο να αναλάβει τα ηνία της Ομόνοιας, όμως όπως ξεκαθάρισε στους διοικούντες της Ομόνοιας περιμένει πρόταση από το εξωτερικό.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως πέραν του Πάμπου Χριστοδούλου αλλά και του Τιμούρ Κετσπάγια, υπάρχουν ακόμη μερικά ονόματα τα οποία θα εξεταστούν. Σίγουρα η εξέλιξη αυτή θολώνει τα νερά, όμως η διοίκηση των «πρασίνων» εξετάζει όλες τις περιπτώσεις. Ο στόχος είναι η αναγέννηση της ομάδας για να επιστρέψει μετά από καιρό εκεί που τις αξίζει. Το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση