ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:21
 

Ομόνοια: Γιατί αργεί του κόουτς

Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο πρόεδρος

Newsroom 24sports

Η επίσημη Ομόνοια έκανε λόγο για προσπάθεια συμφωνίας με προπονητή μέχρι την επιστροφή από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Όμως με βάση τις ενδείξεις και τις πληροφορίες, αυτό το ενδεχόμενο απομακρύνεται.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής, που χειρίζεται προσωπικά το θέμα, ενώ αρχικά είχε πει στους συνεργάτες του στο ΔΣ ότι την περασμένη Δευτέρα θα παρουσίαζε τη λεγόμενη μικρή λίστα υποψήφιων προπονητών, δεν το έκανε, λέγοντας ότι δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο και πρόσθεσε ότι θα το κάνει σε μεταγενέστερο στάδιο. Αυτό που υποθέτει κανείς είναι ότι ο πρόεδρος, κάτι περιμένει για να προχωρήσει πιο δραστικά.

Περιμένοντας, είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει τις επαφές με υποψήφιους τεχνικούς. Έχει συναντηθεί τόσο με τον Πάμπο Χριστοδούλου, όσο και με τον Τιμούρ Κετσπάγια, που φέρονται ως θετικοί για συνεργασία, αλλά περιμένουν και άλλες προτάσεις.

Οι συνεχείς επαφές του πρόεδρου, αφορούν τόσο στην εξεύρεση προπονητή, όσο στην εξεύρεση των ατόμων που θα πλαισιώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, (τεχνικός διευθυντής, σκάουτερς), ανεξάρτητα με το μοντέλο που θα ακολουθηθεί. Η αλήθεια είναι ότι  ούτε αυτό είναι απόλυτα ξεκάθαρο ακόμη. Είναι πολύ λογικό να υποθέσει κανείς ότι έχουν γίνει και άλλες επαφές, που δε βγήκαν όμως στη δημοσιότητα. Συνήθως αυτό γίνεται όταν μια ομάδα αναζητεί προπονητή.

Ένας άλλος λόγος που τα πράγματα κινούνται με σχετική βραδύτητα, (όχι ότι δεν υπάρχει χρόνος), είναι γιατί ο πρόεδρος είναι πολύ προσεκτικός σε όλη τη διαδικασία, έχων υπόψη το πρόσφατο, και όχι μόνο, παρελθόν όπου προσλήφθηκαν ανεπαρκείς προπονητές για το μέγεθος της Ομόνοιας, αλλά και προπονητές με ικανότητες, που δεν άντεξαν όμως την πίεση του κόσμου που... πεθαίνει για τίτλο.

Πίεση, που με το πέρασμα του χρόνου μεγαλώνει. «Αυτή τη στιγμή νιώθω πως σαν σύλλογος είμαστε απεγνωσμένα για οποιοδήποτε τίτλο», είπε παραστατικά ο Νατ Ντάρμπισαιαρ σε συνέντευξη του σε αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Στο μεταξύ η Ομόνοια συνεχίζει στον πάγκο, με τον Άκη Ιωακείμ και το Γέσπερ Φρέντμπεργκ που είναι κάτοχος του απαιτούμενου διπλώματος.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Αρέστη για ΣΚΤ: «Εννεν δικά μας τα λεφτά αν τα ξοδέψουμε εν πειράζει»

«53 στελέχη της Συνεργατικής είχαν εταιρικές κάρτες! Απίστευτο! Κακοδιαχείριση σε βαθμό κακουργήματος. ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  11:10

Μεγάλο «stop» σε ρωσικές εταιρείες και τραπεζικούς λογαριασμούς

«Συμφωνώ με τον CGA. Χρωστάμε πολλά στους Ρώσους. Στο κάτω-κάτω μην ξεχνάμε πόσο μας στήριξαν και έστειλαν ...»
Ανώνυμος  |  11:02

Μεγάλο «stop» σε ρωσικές εταιρείες και τραπεζικούς λογαριασμούς

«Τις απώλειες εσόδων θα τις αναπληρώσουν τα ναυτάκια του Έκτου Στόλου! (Εδώ γελάμε). Αρκετά μας άντεξαν ...»
CGA  |  08:25

Αναστασιάδης: Δεν είναι με το να δίνεις μόνο που θα εξευρεθεί λύση (βίντεο)

«…ούτε με τις περαπεδκιώτικες πονηράδες!!!»
Ai Em  |  09:37

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση