ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Γιατί αργεί του κόουτς

Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο πρόεδρος

Newsroom 24sports

Η επίσημη Ομόνοια έκανε λόγο για προσπάθεια συμφωνίας με προπονητή μέχρι την επιστροφή από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Όμως με βάση τις ενδείξεις και τις πληροφορίες, αυτό το ενδεχόμενο απομακρύνεται.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής, που χειρίζεται προσωπικά το θέμα, ενώ αρχικά είχε πει στους συνεργάτες του στο ΔΣ ότι την περασμένη Δευτέρα θα παρουσίαζε τη λεγόμενη μικρή λίστα υποψήφιων προπονητών, δεν το έκανε, λέγοντας ότι δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο και πρόσθεσε ότι θα το κάνει σε μεταγενέστερο στάδιο. Αυτό που υποθέτει κανείς είναι ότι ο πρόεδρος, κάτι περιμένει για να προχωρήσει πιο δραστικά.

Περιμένοντας, είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει τις επαφές με υποψήφιους τεχνικούς. Έχει συναντηθεί τόσο με τον Πάμπο Χριστοδούλου, όσο και με τον Τιμούρ Κετσπάγια, που φέρονται ως θετικοί για συνεργασία, αλλά περιμένουν και άλλες προτάσεις.

Οι συνεχείς επαφές του πρόεδρου, αφορούν τόσο στην εξεύρεση προπονητή, όσο στην εξεύρεση των ατόμων που θα πλαισιώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, (τεχνικός διευθυντής, σκάουτερς), ανεξάρτητα με το μοντέλο που θα ακολουθηθεί. Η αλήθεια είναι ότι  ούτε αυτό είναι απόλυτα ξεκάθαρο ακόμη. Είναι πολύ λογικό να υποθέσει κανείς ότι έχουν γίνει και άλλες επαφές, που δε βγήκαν όμως στη δημοσιότητα. Συνήθως αυτό γίνεται όταν μια ομάδα αναζητεί προπονητή.

Ένας άλλος λόγος που τα πράγματα κινούνται με σχετική βραδύτητα, (όχι ότι δεν υπάρχει χρόνος), είναι γιατί ο πρόεδρος είναι πολύ προσεκτικός σε όλη τη διαδικασία, έχων υπόψη το πρόσφατο, και όχι μόνο, παρελθόν όπου προσλήφθηκαν ανεπαρκείς προπονητές για το μέγεθος της Ομόνοιας, αλλά και προπονητές με ικανότητες, που δεν άντεξαν όμως την πίεση του κόσμου που... πεθαίνει για τίτλο.

Πίεση, που με το πέρασμα του χρόνου μεγαλώνει. «Αυτή τη στιγμή νιώθω πως σαν σύλλογος είμαστε απεγνωσμένα για οποιοδήποτε τίτλο», είπε παραστατικά ο Νατ Ντάρμπισαιαρ σε συνέντευξη του σε αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Στο μεταξύ η Ομόνοια συνεχίζει στον πάγκο, με τον Άκη Ιωακείμ και το Γέσπερ Φρέντμπεργκ που είναι κάτοχος του απαιτούμενου διπλώματος.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

«Σέβομαι το Σύνταγμα» δηλώνει ο Κ. Μπαρμπαρούσης

«Δεν το σώζεις χρυσέ μου.... Δεν το σώζεις..... Είσαι σαν βρεγμένο γατί τώρα, πριν 2 μέρες όμως εξωτερίκευσες ...»
Ανώνυμος  |  21:51

Μέχρι τον Σεπτέμβρη η εθνική στρατηγική για το Τρόοδος

«"...ο κ. Παπαδούρης ανέλαβε και τα έξοδα εκπόνησης της στρατηγικής αλλά και τα έξοδα λειτουργίας του ...»
Ai Em  |  21:27

Από τους Τραμπ-Κιμ στους Τσίπρα-Ζάεφ

«Εδώ φαίνεται η πλάνη, τόσο του αρθρογράφου όσο και άλλων. "Όλος ο πλανήτης θα αναφέρεται πλέον σε Βόρεια ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  13:50

#PoliticsBlog Ο Φούλης, η οριζόντια ψηφοφορία, η γκεστ σταρ και το... Τατουάζ

«Σιγά μην προκάλεσε συναγερμό το άρθρο του Λεβέντ. Λες και είναι η πρώτη φορά που επιτίθεται με εμπάθεια ...»
Leo  |  12:55

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Κατέβαλε τα πρώτα χρήματα ο Σταύρος Παπασταύρου.

Ομόνοια: Ούτε οι ελέφαντες!

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τακτοποιούνται όλες οι υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές μέχρι τον μήνα Μάιο
Newsroom 24sports
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ