ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Επέστρεψε...

Έπαιξε 90λεπτό ο Ισλανδός με την Εθνική το

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με τον Κάρι Άρνασον βασικό σε όλο το 90λεπτο, η Εθνική Ισλανδίας κέρδισε χθες εκτός έδρας αυτήν του Κοσόβου με 1-2 για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ευχάριστα, άρα, τα νέα για την Ομόνοια, αφού ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός επανήλθε. Πήγε στην Ισλανδία, εξετάστηκε και από Ισλανδούς ιατρούς και πήρε το πράσινο φως για να αγωνιστεί. Οι φίλοι της Ομόνοιας περιμένουν να ξαναδούν τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό στο ματς με τον Απόλλωνα, που θα γίνει στις 2 Απριλίου.

Ήλθε τον Ιανουάριο, στο τέλος του μήνα, αγωνίστηκε στο ματς με τον Άρη, στις 5.2, 21η αγωνιστική, και στο επόμενο ματς με την ΑΕΖ τραυματίστηκε (από κτύπημα του Κρέσιτς) και αποχώρησε στο 45'. Έκτοτε παρέμεινε εκτός.

Οι Ισλανδοί στο χθεσινό ματς προηγήθηκαν 0-2 στο ημίχρονο με τέρματα των Σιγκούρταρσον και Σίγκουρσον και έδειχναν να καθαρίζουν το ματς. Το Κόσοβο όμως μείωσε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με τον Νουχίου και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Εν τέλει οι Ισλανδοί κέρδισαν.

Η Ισλανδία έπαιξε με: Χάλντορσον, Σάβαρσον, Άρνασον, Ρ. Σίγκουρντσον, Ά. Σκούλασον, Χάλφρεντσον, Γκ. Σίγκουρντσον, Γκούναρσον, Τράουστασον (72' Γκίσλασον), Κιάρτανσον (69' Μπέντβαρσον), Σιγκούρνταρσον (86' Ό. Σκούλασον)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση