ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:51
 

Λ. Πιερή: «Μία πρόταση υπάρχει, ποιοι Ομονοιάτες στηρίζουν τον Ρόη Πογιατζή;»

Δηλώσεις του νομικόυ Λάμπρου Πιερή στον στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Newsroom 24sports

Ο νομικός Λάμπρος Πιερή, μέλος της ομάδας που διαπραγματεύεται με τον Σταύρο Παπασταύρου, ο οποίος υπέβαλε πρόταση για διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Pressing» για την πρόταση του Σταύρου Παπασταύρου, ενώ σχολίασε και την «αντίπαλη» πρόταση του επιχειρηματία Ρόη Πογιατζή.

Για την άποψη του Σταύρου Παπασταύρου για τις εξελίξεις είπε: «Έχω επαφή με τον κ. Παπασταύρου, ο ίδιος επέλεξε να τοποθετηθεί μέσω μία γραπτής δήλωσης και σέβεται τις διαδικασίες που λαμβάνει το σωματείο. Ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα και αν το θεωρήσει πρέπον θα τοποθετηθεί ξανά για την πρόταση του».

Για το αν γίνεται προγραμματισμός για τη νέα σεζόν είπε: «Όταν υπάρχει εκκρεμότητα για να υπάρξει συμφωνία, αν ήμουν εγώ δεν θα προχωρούσα σε συμφωνία με κανένα. Για συμβόλαια ή υπογραφή συμφωνίας με τον καθένα πρέπει να υπάρξει κάποια κατάληξη».

Σχολίασε και την «αντίπαλη» πρόταση του επιχειρηματία Ρόη Πογιατζή

Για την πρόταση Ρόη Πογιατζή σχολίασε αρχικά: «Υπάρχει μία πρόταση, του κ. Παπασταύρου που έχει δοθεί την περασμένη Δευτέρα (30/4) στην τότε διοίκηση της Ομόνοιας και ένα περίγραμμα πρότασης που έχει δοθεί στην διοίκηση της Ομόνοιας. Ο Ρόης Πογιατζής ζητούσε δύο εβδομάδες για να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση, οι δύο εβδομάδες ολοκληρώνονται στις 14 ή 15 του μήνα. Η διοίκηση της Ομόνοιας έχει δώσει χρόνο για υποβολή προτάσεων μέχρι τις 16 Μαΐου. Υπάρχει μόνο μία πλήρης και ολοκληρωμένη πρόταση στην διοίκηση της Ομόνοιας, με ασφαλιστικές δικλίδες, αυτή του Σταύρου Παπασταύρου».

Για τις ασφαλιστικές δικλίδες της πρότασης Παπασταύρου είπε: «Αν ο κ. Ρόης Πογιατζής πήγαινε να αγοράσει μετοχές στην εταιρία που προνοεί η πρόταση του Παπασταύρου, πιθανόν να μην μπορούσε να αγοράσει μετοχές. Υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες στην πρόταση Παπασταύρου που πιθανόν να τον απέτρεπε από να το πράξει, όπως και πολλούς άλλους. Υπάρχουν πολλές ασφαλιστικές δικλείδες στην πρόταση. Πιθανό να μην έχει τώρα ποινικό μητρώο, αλλά είναι γνωστό ότι ο Ρόης Πογιατζής συμμετείχε σε απάτη, εκτός αν είναι λανθασμένες όλες οι δημοσιεύσεις».

Επίσης άφησε αιχμές για τα άτομα που στηρίζουν τον Ρόη Πογιατζή: «Γνωρίζετε ποιοι Ομονοιάτες στηρίζουν τον Ρόη Πογιατζή; Η μόνη δημοσιευμένη επαφή του κ. Πογιατζή είναι ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου. Ο Αρχιεπίσκοπος δεν είναι μέλος της Ομόνοιας. Προφανώς πρέπει να υπάρχουν άλλοι που είναι φίλοι της Ομόνοιας. Θα το θεωρούσα σωστό να βγουν και να μιλήσουν οι φίλοι της Ομόνοιας που υποστηρίζουν την πρόταση του Ρόη Πογιατζή. Το θέτω προς προβληματισμό...»

Για το αν ο Σταύρος Παπασταύρου έχει τα λεφτά που αναφέρει για επένδυση στην Ομόνοια σχολίασε: «Μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει μία έρευνα για το ποιος είναι ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Ρόης Πογιατζής. Ο κ. Παπασταύρου ανέφερε ότι για ενεργοποίηση της συμφωνίας πρέπει να δοθεί 1.5 εκατομμύριο. Τα χρήματα που αναφέρει ο Σταύρος Παπασταύρου θα τα βάλει για ανάπτυξη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι ξεκάθαρο πως υλοποιείται η συμφωνία του Σταύρου Παπασταύρου. Ο κ. Παπασταύρου έχει αποδεχθεί να υπάρχουν και προσωπικές εγγυήσεις στην πρόταση του για την Ομόνοια. Στηρίζω την πρόταση του Σταύρου Παπασταύρου για τα ποιοτικά και οικονομικά χαρακτηριστικά της πρότασης. Όσοι έχουν προτάσεις να τις καταθέσουν και το σωματείο να λάβει τις αποφάσεις του συλλογικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Κλείνουν 15 καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου

«Αυτη η εξαγγελια σημαινει περιπου 400 απολυσεις . Για ποιους κτυπα η καμπανα; ...και να μην ξεχνουμε ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  21:51

Κλείνουν 15 καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου

«Αυτη η εξαγγελια σημαινει περιπου 400 απολυσεις . Για ποιους κτυπα η καμπανα; ...και να μην ξεχνουμε ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  21:51

Εγκρίθηκαν τα Συμβούλια των Ημικρατικών

«Στα πιάτα κτυπά πολύ άσχημα το καρίκευμα του συναγερμισμού και του νεποτισμού, και δυσκολεύεσαι να το ...»
Ai Em  |  08:46

Σοφία Νικολάτου: Δεν πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στην Τρ.Κύπρου

«Οι νικολατου και οι δικηγοροι τους να αφησουν τις δικηγοριστικες εξυπναδες διοτι ναι μεν δεν υπογραψεν ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:12

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X