ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:09
 

Ομόνοια: 2,2 τα εκατομμύρια μέχρι τώρα

Ο Σταύρος Παπασταύρου έχει δώσει αυτό το ποσό, που θα ανέβει στα τρία μέχρι τέλος Ιουλίου

Newsroom 24sports

Νέος αέρας πνέει στην Ομόνοια, από την εκχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος στην εταιρεία και μετά. Αυτή η νέα πνοή έχει γίνει αισθητή με την ολοκλήρωση οκτώ μετεγγραφών, χωρίς να υπάρχει η οικονομική δυσκαμψία των προηγούμενων χρόνων. Ρευστότητας ένεκα…

Από την άλλη, στο χώρο των μάνατζερ, (τόσο στην ημεδαπή όσο και στην αλλοδαπή), είναι εμφανής - και σχολιάζεται- η αλλαγή των πραγμάτων, στον τρόπο συνεργασίας των με την εταιρεία. Αλλαγή που έχει παρατηρηθεί τόσο στον τρόπο προσέγγισης, όσο και σε αυτόν της διαπραγμάτευσης.

Μέχρι το τέλος του Ιουλίου αναμένεται ότι θα καταβληθεί συνολικά το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ όπως προβλέπει η συμφωνία

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας έχουν πάντως να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα. Την κακή φήμη που έχει η ομάδα όσον αφορά το οικονομικό. Στο ποδοσφαιρικό χώρο έχει σχηματιστεί, (όχι άδικα), η εικόνα ότι η Ομόνοια είναι ασυνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Σταδιακά αυτό, εκτιμάται ότι θα αλλάξει. Αλλά θέλει κάποιο χρόνο.

Όσον αφορά την καθαρά οικονομική πτυχή, η 24sports αποκαλύπτει σήμερα ότι ο Σταύρος Παπασταύρου έχει ήδη καταβάλει ένα ποσό γύρω στα 2,200,000 ευρώ για τις ανάγκες της Ομόνοιας. Έχει αποπληρώσει παλιές οφειλές, (ποδοσφαιριστές, προπονητές, προσωπικό κλπ ), που ανεβαίνουν γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα έχουν διατεθεί για το σχεδιασμό, (προκαταβολές νεομεταγγραφέντων ποδοσφαιριστών), καθώς και για τα έργα που διεξάγονται στο «Ηλίας Πούλλος».

Μέχρι το τέλος του Ιουλίου αναμένεται ότι θα καταβληθεί συνολικά το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ όπως προβλέπει η συμφωνία εκχώρησης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε αυτό το χρονικό σημείο θα γίνει και ο έλεγχος από το σωματείο.

Αναμένεται το Σαββάτο ο προπονητής Χουάν Κάρλος Ολίβα. Αναμενόταν χθες το βράδυ ο Τζόρνταν Γκρίνιτζ, ενώ σήμερα αναμένεται ο Τόμας Μεχίας.

Δευτέρα ή Τρίτη το προσωπικό της εταιρείας «Ομόνοια Ποδόσφαιρο Λτδ» μεταφέρεται στο γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται στη Νήσου στο δρόμο μετά το κεραμείο προς το Δάλι. Αυτήν τη στιγμή το προσωπικό στεγάζεται προσωρινά σε γραφεία στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Θυμίζουμε πως το πλάνο αναφέρει πως στο μέλλον τα γραφεία της εταιρείας θα μεταφερθούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο «Ηλίας Πούλλος».

Μια και περί προπονητικού κέντρου ο λόγος, τα έργα της πρώτης φάσης συμπληρώνονται το Σαββατοκύριακο (έγινε πολύ εντατική δουλειά κατά το τελευταίο διάστημα ) και τη Δευτέρα γίνεται η …παράδοση στην ομάδα, που τη συγκεκριμένη μέρα αρχίζει προπονήσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Αθώοι Ηλιάδης, Κυπρή στην υπόθεση της Τρ. Κύπρου

«Τέτοιο Κακουργιοδηκίο να τo χαιρόμαστε!!! »
ΑΚΑ  |  10:28

Έριξαν καρφιά στον Πρόεδρο οι ευρωβουλευτές του ΑΚΕΛ

«Ναι, ΑΚΑ, μίλησαν αυτοί που μας κούρεψαν, που έβγαζαν λεφτά στο εξωτερικό για να μην κουρευτούν, αυτοί ...»
Yiannos  |  14:24

Εφεση μετά τον σάλο για την ποινή-χάδι στον παιδεραστή

«Μπορειτε να μας πειτε ποια ειναι η μεγιστη δυνατη ποινη για τα αδικηματα που καταδικαστηκε;»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  |  12:42

Στα δυο προεδρικό - ΑΚΕΛ για κυπριακό

«Διερωτούμε πως η σύνταξη επιτρέπει στον ΑΚΑ να γράφει αυτές τις ηλιθιότητες σχεδόν κάθε μέρα.»
CGA  |  09:57

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση