ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:26
 

Ομόνοια: Άλλο ένα πράγμα που δείχνει ότι όλα έχουν αλλάξει

Υλοποιούνται πράξεις κοινωνικής ευθύνης σε συστηματική βάση

Newsroom 24sports

Τις παιδικές στέγες «Σπίτια της Ελπίδας» του Διεθνούς, Ανθρωπιστικού και Ανεξάρτητου Οργανισμού “Hope For Children’’ CRC Policy Center επισκέφθηκε χθες η Oμόνοια, ώστε να παραδώσει εισφορά, αλλά και να προσφέρει δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής της κοινωνικής ευθύνης της Ομόνοιας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο όπου δραστηριοποιείται.

Η Ομόνοια, όπως και όλες οι ομάδες, είναι οντότητες συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται, επηρεάζουσες και επηρεαζόμενες από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης τους.

Σαφώς και το κείμενο δεν αποτελεί πτυχή του... κοινωνικού μάρκετινγκ της Ομόνοιας. Αποτελεί την πρόσθετη απόδειξη ότι τα πάντα στην ομάδα έχουν αλλάξει.

Η ενέργεια της Ομόνοιας αποτελεί συνέχεια μια σειράς ενεργειών αυτής της φύσης. Ήδη το θεωρείο υπαριθμόν 24 στο ΓΣΠ, στα ματς που δίνει η ομάδα φιλοξενεί συνάνθρωπους μας, που είτε είναι «διαφορετικοί», είτε αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, ή άλλα κοινωνικά προβλήματα.

Φιλοξενήθηκαν άτομα του συνδέσμου «Hope For Children» καθώς και μέλη του συνδέσμου ατόμων με σύνδρομο Down. Και στις δυο περιπτώσεις επισκέφθηκαν τα άτομα αυτά ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στην αποστολή στους συγκεκριμένους αγώνες. Στο ματς με την ΕΝΠ την ερχόμενη Κυριακή, αναμένεται να γίνει το ίδιο.

Θυμίζουμε ότι στάληκε βοήθεια στους πυρόπληκτους της Αττικής, ενώ στην πρώτη ανοικτή προπόνηση της σεζόν μοιράστηκαν δώρα σε παιδιά.

Η εταιρεία είχε διακηρύξει από την αρχή ότι αναγνωρίζει πλήρως της κοινωνική της ευθύνη ως φορέα που λειτουργεί μέσα στο κοινωνικό σύνολο και θα χαράξει ανάλογη πολιτική. Και αυτό κάνει με υποδειγματική συνέπεια. Ακριβώς αυτή είναι η διαφοροποίηση της Ομόνοιας και σε αυτόν το τομέα σε σχέση με το πριν. Ναι, σταθερά η Ομόνοια για ιστορικούς λόγους, αλλά και λόγους ιδεολογικής απόχρωσης (η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου της ανήκει στην αριστερά, που στηρίζει το άνθρωπο, τις ανθρώπινες αξίες, την κοινωνική προσφορά, αντιμάχεται την αδικία, τις ανισότητες και τις διακρίσεις, ενώ προωθεί την κοινωνική ισότητα, την φιλία και την συνεργασία ανάμεσα στα έθνη και τους λαούς), ασκούσε πολιτική κοινωνικής ευθύνης, αλλά στην νέα εποχή το πράττει σε συστηματική βάση.

Σαφώς και το κείμενο δεν αποτελεί πτυχή του... κοινωνικού μάρκετινγκ της Ομόνοιας. Αποτελεί την πρόσθετη απτή απόδειξη ότι τα πάντα στην ομάδα έχουν αλλάξει.

Νέο καθεστώς, (που φέρνει οικονομική υγεία), νέα διοίκηση, νέος προπονητής, νέο προπονητικό επιτελείο και 18 νέοι ποδοσφαιριστές. Ριζική αναδιάρθρωση στις ακαδημίες, στο τμήμα σκάουτινγκ και όπως αναφέρει το παρόν κείμενο και στην πολιτική κοινωνικής ευθύνης .

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επίθεση Αλβανών χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλλει η Αλληλεγγύη

«Το σχόλιο του Ντόμπρος Κελαήδης για τους Αλβανούς στην Κύπρο έχει αφαιρεθεί, γιατί χαρακτηρίστηκε από ...»
Γιάννης Αδειλίνης, online editor «K»  |  13:40

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση