ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:14
 

Ομόνοια: Απαντά σε Ρόη Πογιατζή

Οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση και απαντούν στον επιχειρηματία για τις κατηγορίες του

Newsroom 24sports

Η Ομόνοια με ανακοίνωση που εξέδωσε απαντά στον Ρόη Πογιατζή στις κατηγορίες του επιχειρηματία ότι δεν γίνονται σωστές οι διαδικασίες για τα διοικητικά των «πρασίνων».

Αναλυτικά:

Με επιστολή που απέστειλε σήμερα στον Σύλλογο, ο κ. Ρόης Πογιατζής ενημέρωσε πως αποσύρει το περίγραμμα πρότασης που είχε καταθέσει, για διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τους λόγους δεν τους αναφέρει στην επιστολή, ωστόσο παραπέμπει για εξηγήσεις σε δημόσιες τοποθετήσεις που έχει προγραμματίσει. Μετά την πιο πάνω εξέλιξη, ο Σύλλογος επιθυμεί να αναφέρει τα ακόλουθα:

• Το Διοικητικό Συμβούλιο ικανοποίησε το αίτημα που είχε καταθέσει ο κ. Ρόης Πογιατζής πριν την πρόσφατη Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση, δίνοντάς του επαρκή χρόνο για να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση. Μάλιστα, δόθηκε η ευκαιρία στα Μέλη του Συλλόγου να ψηφίσουν για την πρόταση που θα θεωρούσαν ως καλύτερη.

• Το Διοικητικό Συμβούλιο προσκάλεσε κατ΄ επανάληψη στην Κύπρο τον κ. Ρόη Πογιατζή, προκειμένου να συζητηθεί και να τεκμηριωθεί η πρότασή του, όπως είχε γίνει με τον κ. Σταύρο Παπασταύρου, χωρίς ωστόσο να λάβει συγκεκριμένη απάντηση επί του θέματος. Αντί αυτού, ο κ. Ρόης Πογιατζής επιθυμούσε όπως οι επαφές με στόχο την κατάληξη σε μια πολυετή συμφωνία εκατομμυρίων, για ένα τόσο σοβαρό θέμα, να γίνονταν μέσω Skype και τηλεφώνου.

• Σε πρόσφατη αλληλογραφία προς τον κ. Πογιατζή, του ζητήθηκε όπως ορίσει Μέλη του Συλλόγου, που υποστηρίζουν και θα είχαν την ευθύνη να παρουσιάσουν το περίγραμμα πρότασης του στη Συνέλευση, προκειμένου τα Μέλη να το αξιολογήσουν. Η ίδια πρακτική θα ακολουθηθεί και με τον κ. Σταύρο Παπασταύρου. Ο κ. Πογιατζής ανέφερε σε απάντηση του ότι αδυνατεί να το πράξει καθώς, σύμφωνα με τα όσα επικαλέστηκε, θα τους εξέθετε σε σύγκρουση συμφερόντων.

• Στην τελευταία επιστολή που απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο προς τον κ. Ρόι Πογιατζή, ημερομηνίας 21.05.2018, παρά τα πιο πάνω, τον ενημέρωσε ότι το περίγραμμα πρότασής του θα ετίθετο ενώπιον της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο ζήτησε από τον κ. Πογιατζή, όπως ενημερώσει για το πότε θα ήταν εφικτό να έρθει στην Κύπρο για ολοκλήρωση και υπογραφή της συμφωνίας, σε περίπτωση που υπερψηφιζόταν από τα Μέλη η δική του πρόταση. Ωστόσο, ο κ. Ρόης Πογιατζής, αποφάσισε σήμερα να αποσύρει την πρότασή του.

• Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τη λύπη του για την κατάληξη του θέματος. Ευχαριστεί τον κ. Ρόη Πογιατζή για το ενδιαφέρον που επέδειξε και του εύχεται κάθε επιτυχία στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Νέο ρεκόρ για τις αγορές Κυπρίων στα Κατεχόμενα

«Treksete na enischisete tin tourkiki ikonomia ke sto telos aferontas posa stichizi na pas ken a erthi ...»
ANDREAS  |  13:40

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Δεν ξεκινήσαμε εμείς την επιδείνωση των ελληνορωσικών σχέσεων

«ΠΑΝΤΩΣ, ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ........ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ..........»
ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ  |  11:49

Στα βαθιά από τον Σεπτέμβριο η ηλεκτρονική υγεία

«Και τα δεδομένα μας θα τα βλέπει ο κάθε ρατσιστής που είναι γεμάτος προκαταλήψεις. Τέλεια!»
Χρυστάλλα Μαγγανή  |  10:41

«Ενεση» 15 δισ. στην Τουρκία υποσχέθηκε το Κατάρ

«Χαμένα ριάλια! Ο κουκουμάς της Τουρκίας δεν έχει πάτο.....»
knak  |  08:55

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση