ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:54
 

Ομόνοια: Από την σκιά στο φως…

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα είναι δουλευταράς και έχει υλικό στα χέρια του στην προσπάθεια… επανόδου

Newsroom 24sports

«Αναλαμβάνουμε ένα πρότζεκτ που δεν θα είναι εύκολο, γιατί να ανακτήσει τον χαρακτήρα νικητή και της ιστορία της η Ομόνοια είναι μια πρόκληση. Πέρυσι η ομάδα ήταν έκτη και φέτος θέλουμε να είμαστε στην πρώτη τριάδα, ή τετράδα. Τώρα ζούμε στη σκιά του ΑΠΟΕΛ και οι οπαδοί ελπίζουν ότι αυτό θα αντιστραφεί».

Αυτά, μεταξύ άλλων, δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα «AS» ο Κάρλος Ολίβα. Προσθέτουμε ότι η Ομόνοια τερμάτισε τρίτη για τελευταία φορά τη χρονιά 2012-13. Μετά, 5η τη χρονιά 2013-14, 4η τη χρονιά 2014-15, 4η ξανά την επομένη και 5η τη χρονιά 2016-17. Μένει για δεύτερη συνεχή χρονιά εκτός Ευρώπης.

Αυτό που έμοιαζε δεδομένο για την άλλοτε κραταιά Ομόνοια (την ομάδα των δυο χρυσών δεκαετιών 70-90) δηλαδή η κατάκτηση του τίτλου δεν είναι ούτε καν ζητούμενο στη σημερινή ομάδα, που τα τελευταία χρόνια ζει μια εφιαλτική περίοδο (μεταβατική ελπίζουν οι Ομονοιάτες), που εκφράζεται τόσο αγωνιστικά (οι αριθμοί που παρατέθηκαν είναι ενδεικτικοί) όσο και οικονομικά. Ευτυχώς για την Ομόνοια αυτό το δεύτερο έχει παρέλθει με την παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου ( έχω γράψει ξανά ότι όποιος δεν το βλέπει αυτό, ζει στην απόλυτη πλάνη).

Η Ομόνοια με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα έχει θεωρητικά την πιο «γεμάτη», (από πλευράς υλικού), έκδοση ομάδας των τελευταίων χρόνων, πλαισιωμένη με ποδοσφαιριστές που πληρώνονται, πριν ακόμη εκπνεύσει ο μήνας.

Ο δουλευταράς Ισπανός κόουτς έχει λοιπόν καλό υλικό στα χέρια του για να δουλέψει, να κάνει την ομάδα να αποκτήσει ξανά μέταλλο και να τη στείλει στην τρίτη ή στην τέταρτη θέση. Πιο συγκεκριμένα να τη στείλει στην Ευρώπη. («Η έξοδος στην Ευρώπη είναι ένας από τους στόχους μας, ελπίζουμε να τον πετύχουμε από φέτος», είπε ο Σταύρος Παπασταύρου σε πρόσφατη συνέντευξή του).

Αρκεί να αποφύγει τις «ανορθογραφίες». Ανορθογραφία ήταν για παράδειγμα ο (ακίνδυνος) τρόπος που εκδήλωνε επίθεση η ομάδα στο ματς με την Αλκή. Δεν θα είναι ευχάριστο το να δει ο κόσμος την ίδια ανορθογραφία στο ματς με την ΕΝΠ.

Αν με το τέλος του πρωταθλήματος βγει στην Ευρώπη θα κάνει και το πρώτο βήμα για να μεταβεί από την σκιά στο φως…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X