ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:53
 

Ομόνοια: Βάζει ταχύτητα, δυναμώνει πτέρυγες

Αυτά κάνει ο Γιάννης Αναστασίου με τις κινήσεις ενίσχυσης

Newsroom 24sports

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν αποτελεί από χθες το απόγευμα την τρίτη μεταγραφή της Ομόνοιας για την τρέχουσα χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Προηγήθηκαν αυτές των Χάρη Μαυρία και Δημήτρη Κολοβού. Άπαντες οι ποδοσφαιριστές έχουν ένα κοινό. Η διαδρομή τους περιλαμβάνει τόσο την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Και μάλιστα διαδρομή σε προηγμένα πρωταθλήματα

Η Ομόνοια είναι ο έκτος σταθμός στην καριέρα του 26χρονου Νιγηριανού (γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του έτους 1993) ποδοσφαιριστή ενώ συνεργάζεται για τέταρτη φορά με τον Γιάννη Αναστασίου, αφού προηγήθηκαν οι κοινές θητείες σε Παναθηναϊκό, Ρόντα Κορτράιτ. Όσον αφορά τους άλλους δυο Ελλαδίτες, η συνεργασία του μαζί τους δεν ήταν αυτής της διάρκειας, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου ξέρει αμφότερους άριστα. Γιαυτό άλλωστε ζήτησε την ένταξη τους στην ομάδα.

Ο Νιγηριανός και οι δυο Ελλαδίτες έχουν τις αγωνιστικές αρετές, που εμβολιαζόμενες στην ομάδα θα βελτιώσουν τα κακώς κείμενα

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν έχει τη θέση του κεντρικού μεσοεπιθετικού ως φυσική του, ενώ μπορεί να παίξει και στα άκρα. Έχει δυνατότητες, έχει ταλέντο, αλλά μερικές φορές χάνεται στους αγώνες. Είναι γρήγορος, έχει καλή τεχνική κατάρτιση, αλλά και την ικανότητα να διαβάζει την αντίπαλη άμυνα, προκειμένου να δώσει πάσες στους επιθετικούς.

Είναι αυτά στοιχεία που δίνουν λύσεις στον μεσοεπιθετικό χώρο. Ειδικά στο θέμα της ταχύτητας όπου η Ομόνοια αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Όπως έχουμε καταγράψει αρκετές φορές, μέρος της… προβληματικότητας της Ομόνοιας οφείλεται στην έλλειψη ταχύτητας στην ανάπτυξη και στην έλλειψη ικανών ποδοσφαιριστών στα άκρα. Έτσι εξηγείται σε μεγάλο βαθμό η έλλειψη παραγωγικότητας, που τη διακρίνει.  Δεκαπέντε γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια. Θλιβερή επίδοση που δεν επιτρέπει στην ομάδα να έχει φιλοδοξίες.

Ο Νιγηριανός και οι δυο Ελλαδίτες, έχουν τις αγωνιστικές αρετές, που εμβολιαζόμενες στην ομάδα, κατά τις προσδοκίες, θα βελτιώσουν τα κακώς κείμενα και θα δώσουν προοπτική. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την άλλη προσθήκη που έρχεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Περιμένοντας την kolotoumba του Μπόρις Τζόνσον

«Κύριε Τζόνσον μπήκατε στην ΕΕ με στόχο τη διάλυσή της, τώρα σας παρακολουθούμε να αυτοδιαλύεστε. Ειλικρινά ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  16:10

Προεδρική ανησυχία για τις καταχρήσεις του ΓεΣΥ

«Εχω κάνει εισήγηση στο ευρωπαικό κοινοβούλιο να συγχρηματοδοτήσει το γενικο σχέδιο υγείας γιατι το ...»
Marios  |  15:18

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Τι άκουσα μόλις τώρα; Πάει κι αυτή η απειλή;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:48

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Ευτυχώς που ο Οκτώβρης δεν είναι λειψός και προσφέρει 31 μέρες, Βούρα κ Τσόνσον»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:42

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X