ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:44
 

Ομόνοια: Εργα ενός εκατομμυρίου στο «Ηλίας Πούλλος»

Σε αυτό το ποσό εκτιμάται ότι θα ανέβει το κόστος

Newsroom 24sports

Όσοι πήγαν χθες στο Αθλητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος» στην πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας, διαπίστωσαν τη ριζική αλλαγή που έγινε στο χώρο. Πλήρης ανακαίνιση των αποδυτηρίων, εσωτερικά και εξωτερικά.

Στην ουσία έγινε ένα φρεσκάρισμα για να αρχίσουν προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές μέσα σε αξιοπρεπείς συνθήκες. Αυτό που έγινε αποτελεί την πρώτη φάση ενός έργου, που χαρακτηρίζεται ως μεγαλεπήβολο.

Επίσης προβλέπεται κατασκευή και τρίτου γηπέδου στο χώρο.

Στόχος είναι η πλήρης μεταμόρφωση του χώρου έτσι ώστε το «Ηλίας Πούλλος» να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, αντάξιο της ιστορίας της Ομόνοιας.

Ήδη τα σχέδια είναι έτοιμα και όταν εξασφαλιστεί η οικοδομική άδεια θα αρχίσουν, ουσιαστικά, τα έργα. Είπαμε, μέχρι τώρα φρεσκάρισμα ήταν αυτό που έγινε. Εκτιμάται ότι αυτό θα γίνει, (η έναρξη δηλαδή των έργων), μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Όλα τα υπάρχοντα κτίρια θα κατεδαφιστούν, εννοείται ότι θα εξαφανιστούν και τα…κοντέινερ, (για όσους ξέρουν το χώρο), και θα γίνει ανέγερση εγκαταστάσεων που θα περιλαμβάνουν, αποδυτήρια, αίθουσες γυμναστικής, γραφεία, ξενώνες και εστιατόριο.

Επίσης το πλάνο περιλαμβάνει ανέγερση κερκίδων στο κυρίως γήπεδο, στο χώρο που ήταν εκείνες οι …. γραφικές ξύλινες, (δανεικές πριν από κάμποσα χρόνια από ένα κλειστό γήπεδο σε προάστειο, γήπεδο που είχε περάσει τότε σε αχρησία), καθώς και κερκίδες στο δεύτερο γήπεδο. Επίσης προβλέπεται κατασκευή και τρίτου γηπέδου στο χώρο. Γήπεδο, που θα χρησιμοποιείται κυρίως από τις ακαδημίες, όπου η εταιρεία σύμφωνα με ερξακριβωμένες πληροφορίες  μας δίνει βαρύνουσα σημασία.

Με βάση την αρχική εκτίμηση του τμήματος της εταιρείας που ασχολείται με το θέμα, το όλο έργο, αν όλα κυλήσουν χωρίς προβλήματα, αναμένεται να συμπληρωθεί μέχρι τον ερχόμενο Μάιο.

Όσον αφορά την οικονομική πτυχή των πραγμάτων, το έργο – επένδυση, υπολογίζεται ότι θα στοιχίσει στην εταιρεία γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Με  αυτήν  τη  δαπάνη η Ομόνοια θα έχει στη διάθεση της ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο.

 

Πρόγευμα και lunch box
Στο μεταξύ η αίθουσα δίπλα από τα αποδυτήρια θα λειτουργεί και ως εστιατόριο, αφού από σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν να παίρνουν εκεί το πρόγευμα τους. Τις επόμενες μέρες θα παίρνουν και lunch box αφού θα τους γίνεται διατροφικός έλεγχος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Υπ. Μεταφορών: Ένα κράτος δεν μπορεί να παρέμβει για να καθορίσει τις τιμές των ναύλων

«…και τις μπούρδες περί ανταγωνισμού, που θα φέρει μείωση των τιμών, πού να τις βάλουμε;»
Ai Em  |  10:41

Ο μυστικός δείπνος

«Ο νυν πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, θα γίνει γνωστός στην ιστορία ως ο ενταφιαστής της λύσης του Κυπριακού ...»
Yiannos  |  10:21

ΟΕΒ: Η Δημόσια Αργία της 25ης Ιουνίου δεν αφορά τον ιδιωτικό τομέα

«Αλλού σε τρώει τζιε αλλού κνίθεσαι ρε ...ΑΚΑ»
Χριστοσ Α.  |  11:07

ΟΕΒ: Η Δημόσια Αργία της 25ης Ιουνίου δεν αφορά τον ιδιωτικό τομέα

«H Kύπρος της ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ!!! Οι Δημόσιοι υπάλληλοι ΠΡΕΠΕΙ να παν στην κηδεία!!!!!! Διαφορετικά θα τους ...»
ΑΚΑ  |  10:08

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X