ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:09
 

Ομόνοια: Η μερίδα και το ερώτημα

Δυο παράμετροι στο σήριαλ Ρενάτο Μαργκάσα

Newsroom 24sports

Μετά από εφτά χρόνια παρουσίας, (165 συμμετοχές- 11γκολ), ο Ρενάτο Μαργκάσα αποχωρεί από την Ομόνοια.

Η αποχώρηση ήλθε με έναν τρόπο που ο ποδοσφαιριστής δεν φανταζόταν ούτε στους χειρότερους του εφιάλτες. Η ψυχοφθόρα για τον ίδιο περιπέτεια έληξε για την ακρίβεια την περασμένη Πέμπτη, που ο αντιπρόσωπος του ειδοποιήθηκε ότι η απόφαση της Ομόνοιας είναι η μη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών και ότι θα πρέπει να γίνει η διαδικασία για τη λύση του συμβολαίου που λήγει το 2020.

Το τι έχει περάσει ο ποδοσφαιριστής όλον αυτόν τον καιρό δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάγος για να το κατανοήσει.

Αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία που πέρασε ο Ρενάτο Μαργκάσα δεν θέλει να ζήσει κανένας ποδοσφαιριστής.

Έχουν καταγραφεί πολλάκις οι πράξεις του σήριαλ που έχει αρχίσει από την περυσινή σεζόν με αφετηρία την πράξη ενός προπονητή που έγραψε ιστορία στην Ομόνοια με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Δεν πρόκειται να τις επαναλάβουμε.

Οι λόγοι της μη συνέχισης της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών δεν είναι αγωνιστικοί. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος στην Κύπρο που να παρακολουθεί ποδόσφαιρο και να πιστεύει ότι ο Ρενάτο Μαργκάσα δεν κάνει ούτε για την… 25άδα της Ομόνοιας.

Τον Ρενάτο Μαργκάσα έδιωξε η συμπεριφορά μερίδας οπαδών της Ομόνοιας. Αυτή η μερίδα είναι… σίγουρη ότι ο ποδοσφαιριστής έχει κάνει κάτι μεμπτό. Το μέγεθος της είναι απροσδιόριστο. Εκτός αν έχει γίνει κάποια έρευνα που εντοπίζει αριθμητικά τους οπαδούς της Ομόνοιας που δεν ήθελαν τον παίκτη στην ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η μερίδα δημιούργησε ένα τοξικό περιβάλλον για τον παίκτη.

Ερώτημα: Αν αύριο μια άλλη μερίδα αγανακτισμένων οπαδών, αποφασίσει ότι ένας άλλος ποδοσφαιριστής έχει κάνει κάτι μεμπτό, θα γίνουν τα ίδια;

Το τι έχει περάσει ο ποδοσφαιριστής όλον αυτόν τον καιρό δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάγος για να το κατανοήσει. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς, ο... Χουντίνι για να κατανοήσει ότι ο άνθρωπος αυτός, (αφήνω την ποδοσφαιρική ιδιότητα), όλον αυτόν τον καιρό πέρασε ένα μαρτύριο.

Και εννοείται, ότι τέτοιο τέλος στην πορεία του, ( που περιλαμβάνει μια αδιαμφισβήτητη προσφορά), στην Ομόνοια, δεν του άξιζε. Το δικό του τέλος πάντως, δεν έχει έλθει. Ο ποδοσφαιριστής αυτός έχει ακόμη πολλά να δώσει.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Άνοιξε τον ασκό του Αιόλου η πρόταση Ακιντζί

«Ο κ. His Master`s Voice ξαναμίλησε!»
ΑΚΑ  |  09:12

Αρχιεπίσκοπος: Γιατί δεν πήγα στην κηδεία του Δ. Χριστόφια

«"......κάλεσαν τον Άγιο αδελφό"!!! O ένας βαγαπόντης λέγει τον άλλο βαγαπόντη ΑΓΙΟ! Μα πότε εν ...»
ΑΚΑ  |  18:26

Πρόταση Ακιντζί για δημιουργία κοινής επιτροπής για υδρογονάνθρακες

«Η πρόταση Ακκιντζί δίνει την ευκαιρία στον Αναστασιάδη να δείξει πόσο έξυπνος είναι. Αν είναι! »
ΑΚΑ  |  18:23

Πρόταση Ακιντζί για δημιουργία κοινής επιτροπής για υδρογονάνθρακες

«Μόνο υπό τον όρο να στήσουν επιτροπή που θα αναλάβει την επιστροφή περιουσι`ων προσφύγων.»
Varoshiotis  |  20:48

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X