ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:37
 

Ομόνοια: Η νόσος, η υγεία και η επιστροφή της ανάπτυξης

Αλλάζουν τα πράγματα στο λαοφιλέστερο σωματείο της Κύπρου

Newsroom 24sports

«Θα κυμανθεί κοντά στα 4 εκατομμύρια για το ποδοσφαιρικό τμήμα». Αυτή ήταν η απάντηση του πρόεδρου του σωματείου Ομόνοια Λώρη Κυριάκου όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη για το ύψος του προϋπολογισμού εσόδων εξόδων στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τη χρονιά που έρχεται.

Πρέπει να έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που είχε γίνει αυτό για τελευταία φορά και με ρευστότητα πολύ επίπλαστη αφού τα λεφτά εκείνα εξασφαλίζονταν με κόπο και ιδρώτα και έπρεπε να επιστραφούν άμεσα σε φίλους της ομάδας που επιστρατευόντουσαν για το σκοπό αυτό, αφού τα έσοδα δεν έφταναν για να καλυφθούν τα ατέλειωτα έξοδα. Την τελευταία χρονιά ο Αντώνης Τζιωνής για εξασφάλιση ρευστότητας εμπνεύστηκε το ομόλογο. Το οποίο το σωματείο έχει εντάξει στις οφειλές.

Η Ομόνοια αυτή τη στιγμή είναι οικονομικά υγιής

Επανερχόμαστε στα τέσσερα εκατομμύρια. Με βάση τις δικές μας πληροφορίες είναι αρκετά πιθανό το ποσό αυτό να ανέβει.
Επίσης από φέτος αποβάλλεται ο μεγάλος βραχνάς των οικονομικών κριτηρίων, αφού την ανταπόκριση στις υποχρεώσεις που προκύπτουν έχει αναλάβει η εταιρεία.

Όσο δε αφορά τις εγκαταστάσεις στο αθλητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος» αλλάζουν και αυτές. Αρχίζουν από σήμερα έργα ανακαίνισης με στόχο τον εκσυγχρονισμό του κέντρου που βρίσκεται σε μη επιθυμητή κατάσταση. Αναμένεται ότι η πρώτη φάση των έργων θα συμπληρωθεί μέχρι τις 3 Ιουλίου.

Όλα αυτά σηματοδοτούν την μεγάλη αλλαγή που έχει αρχίσει να επιτελείται στο λαοφιλέστερο σωματείο της Κύπρου. Είναι η μετάβαση από τη νοσηρότητα στην υγεία. Η Ομόνοια αυτή τη στιγμή είναι οικονομικά υγιής. Αυτά που ξέραμε τα τελευταία χρόνια έχουν τελειώσει. Και όσο περνά ο χρόνος τόσο περισσότερο εμφανές θα γίνεται αυτό. Και ο κόσμος θα το εμπεδώνει.

Υγεία και ευρωστία είναι παρούσες στην «πράσινη» ομάδα. Είναι οι προϋποθέσεις για την επιστροφή της ανάπτυξης. Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Προσφέρουμε δάνειο, χρηματοδότηση και επενδύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σοβαρές και ειλικρινείς 1 ...»
dancilatania  |  08:47

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Προσφέρουμε δάνειο, χρηματοδότηση και επενδύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σοβαρές και ειλικρινείς 1 ...»
dancilatania  |  08:46

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του δημοσίου

«Προς κυρία Έλενα Νεοκλέους: μην εκπλήττεστε για την αρνητική στάση του Κούμα. Ο άνθρωπος κάνει ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Επιστολή Συνδέσμου Τραπεζών προς Πρόεδρο Βουλής για εκποιήσεις

«Mιλούμε για μια ομάδα 56 άχρηστων ατόμων! »
ΑΚΑ  |  09:18

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X