ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:19
 

Ομόνοια: Καλύτερη με αποδείξεις

Στο γήπεδο θα φανεί αν η ομάδα βελτιώνεται και οδεύει σωστά

Newsroom 24sports

«Δώσαμε μόνο ένα επίσημο παιχνίδι, μέχρι στιγμής, κερδίσαμε και είμαστε στον σωστό δρόμο για να γίνουμε μία σκληρή και δυνατή ομάδα. Είμαι σίγουρος πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο».

«Πιστεύω πως τώρα είμαστε σε καλύτερο σημείο».

Θυμίζουμε ότι η Ομόνοια σε εννέα ματς, (οκτώ φιλικά και ένα επίσημο), πέτυχε οκτώ γκολ

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ στο επίσημο κανάλι των πρασίνων. Είναι δυο σημεία των δηλώσεων που θα πρέπει στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την ΕΝΠ να …αποδειχθούν.

Ασφαλώς την απόδειξη, (το βάρος της οποίας έχουν η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές ), περιμένουν και οι φίλοι της Ομόνοιας, που θα πάνε στο γήπεδο της πρωτεύουσας, (μια και περί κόσμου ο λόγος, με βάση την πληροφόρηση, η κίνηση στα εκδοτήρια είναι ικανοποιητική), και βέβαια αυτοί που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τηλεόραση.

Για να αποτυπωθούν οι αποδείξεις εντός αγωνιστικού χώρου, (δηλαδή να δείξει η ομάδα ότι είναι στο σωστό δρόμο και ειδικότερα ότι κάνει πρόοδο), θα πρέπει να κάνει στο γήπεδο διαφορετικά πράγματα από αυτά που έκανε στο ματς με την Αλκή.

Δηλαδή, να μπει στο γήπεδο, να επιβληθεί του αντιπάλου και να πάρει τη νίκη χωρίς ιδιαίτερα ζόρια. Ειδικότερα να εμφανιστεί σαφώς βελτιωμένη στην ανάπτυξη παιχνιδιού, να διενεργείται ταχύτερα και επαρκέστερα το σερβίρισμα της μπάλας στους επιθετικούς, να εκδηλώνει τις επιθέσεις πιο γρήγορα και να δοθεί πλάτος στην επίθεση. Αν γίνουν αυτά, αναμένεται να αυξηθεί και η παραγωγικότητα της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι η Ομόνοια σε εννέα ματς, (οκτώ φιλικά και ένα επίσημο), πέτυχε οκτώ γκολ. Επίδοση, που δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο.

Δεν υπολογίζονται οι Δημήτρης Χριστοφή και Φάνος Κατελάρης, σε αντίθεση με τους Χουάν Αλμπίν και Ραούλ Λοέ που απουσίασαν στην πρεμιέρα κι αυτήν τη φορά θα είναι στην αποστολή, όπως και ο νεοαποκτηθείς Αλβέρτο Λόρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Στα δυο προεδρικό - ΑΚΕΛ για κυπριακό

«Διερωτούμε πως η σύνταξη επιτρέπει στον ΑΚΑ να γράφει αυτές τις ηλιθιότητες σχεδόν κάθε μέρα.»
CGA  |  09:57

Ξεκίνησε η συγγραφή του πορίσματος για ΣΚΤ

«Aγαπητοί Επίτροποι, να είστε έτοιμοι ή να σας γιουχαϊσουν ή να σας χειροκροτήσουν!»
ΑΚΑ  |  09:54

Έριξαν καρφιά στον Πρόεδρο οι ευρωβουλευτές του ΑΚΕΛ

«Μίλησαν και οι Σταλινικοί!!! »
ΑΚΑ  |  09:52

Τα άκουσε για τις πολιτογραφήσεις ο Πρόεδρος

«Αν ο κόσμος ήταν σωστά πληροφορημένος και είχε αντίληψη των γεγονότων θα εξαπέστελλε εδώ και καιρό τους ...»
Ai Em  |  08:45

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση