ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:43
 

Ομόνοια: Καμία μουρμούρα, καμία δικαιολογία

Οι συνθήκες στο «Ηλίας Πουλλος» είναι πλέον ιδανικές και ο κόσμος περιμένει την... επιβεβαίωση και εντός γηπέδου..

Newsroom 24sports

Η οικονομική ευρωστία αποτελεί το Α και το Ω για έναν οργανισμό ή μια επιχείρηση και ένα από τα βασικότερα συστατικά επιτυχίας. Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να αποτελεί την εξαίρεση και στην Ομόνοια το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, αφού το έχουν μάθει... από την ανάποδη. Την κακή όψη του νομίσματος.

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα και οι παρενέργειες τους δεν ήταν απλά η δικαιολογία ή το άλλοθι, αλλά ο βασικότερος λόγος που τα προηγούμενα χρόνια ο σύλλογος πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Σαφώς και έγιναν σοβαρά λάθη, κακοί χειρισμοί και λανθασμένες επιλογές. Προφανώς και ήρθαν παίκτες ή προπονητές οι οποίοι αποδείχθηκε πως δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συλλόγου. Τα πράγματα όμως θα ήταν πολύ διαφορετικά και πιο ευοίωνα αν δεν υπήρχαν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Τα πράγματα όμως θα ήταν πολύ διαφορετικά και πιο ευοίωνα αν δεν υπήρχαν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα

Η οικονομική στενότητα δεν επέτρεπε στη διοίκηση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, το πρόβλημα (κυρίως) στη μισθοδοσία έφερνε μουρμούρα στα αποδυτήρια και αντίδραση - σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και πειθαρχικά παραπτώματα- από τους ποδοσφαιριστές και όλα αυτά είχαν αντίκτυπο εντός αγωνιστικού χώρου, στις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας.

Ακόμη και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, με πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την γενικότερη μετριότητα που παρουσίασε η Ομόνοια, απόρροια, όπως τονίσαμε και πιο πάνω, των οικονομικών προβλημάτων που ταλαιπώρησαν το σύλλογο.

Πλέον, δεν υπάρχει οικονομική στενότητα. Δεν υπάρχουν απλήρωτοι ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει μουρμούρα. Και άρα δεν υπάρχει και καμία δικαιολογία για να μην δώσουν άπαντες τον καλύτερο τους εαυτό. Πέραν από το χρόνο που λογικό είναι να χρειάζονται κάποιοι παίκτες για να προσαρμοστούν σε μια νέα ομάδα, μια ξένη χώρα, καθώς και να αποκτήσουν την απαραίτητη ομοιογένεια, οι υπόλοιπες συνθήκες μοιάζουν να είναι ιδανικές. Οι φίλοι της Ομόνοιας προσδοκούν πως αυτή η οικονομική ευρωστία και η υγεία που εκπέμπει η ομάδα τους θα φανεί και στον... καθρέφτη, δηλαδή το γήπεδο.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Μεγάλο «stop» σε ρωσικές εταιρείες και τραπεζικούς λογαριασμούς

«Τις απώλειες εσόδων θα τις αναπληρώσουν τα ναυτάκια του Έκτου Στόλου! (Εδώ γελάμε). Αρκετά μας άντεξαν ...»
CGA  |  08:25

Αναστασιάδης: Δεν είναι με το να δίνεις μόνο που θα εξευρεθεί λύση (βίντεο)

«…ούτε με τις περαπεδκιώτικες πονηράδες!!!»
Ai Em  |  09:37

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση