ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:19
 

Ομόνοια: Κερδίζει έδαφος η τριάδα

Περισσότερες από πριν οι πιθανότητες παραμονής των Πορτογάλων, όμως τίποτα δεν είναι ακόμη οριστικό

Newsroom 24sports

Έχει αρχίσει για καλά, αφού έλαβε και πρακτική μορφή, ο σχεδιασμός στην Ομόνοια. Ο Άνχελ Γκόμες έχει συμπληρώσει τον έλεγχο του δυναμικού των «πρασίνων» και έχει μάλιστα προβεί στις πρώτες  κινήσεις.

Tο κλίμα για την παραμονή και των τριών στην ομάδα αυτή τη στιγμή είναι πιο θετικό από ότι ήταν κατά το προηγούμενο διάστημα

Ήδη από προχθές αποτελούν παρελθόν οι Γουίλιαμ Σοάρες, Νίκανδρο Μπρέβελντ, ενώ δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με το Θεόφιλους Σόλομον. και το Ανδρέα Φιλώτη. Ακολουθούν και άλλες αποχωρήσεις, με το γεγονός να είναι θέμα ημερών. Ακόμη, η διοίκηση του «τριφυλλιού» ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού, Φοίβου Χριστοδούλου.

Όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ισπανός αναχωρεί σήμερα για το εξωτερικό για επαφές τόσο για προπονητή, (που αποτελεί προτεραιότητα), όσο και ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές είναι προχωρημένες και στους δυο τομείς σε σημείο μάλιστα που κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών να θεωρούνται «κλειστοί».

Πριν επιστρέψει στην Κύπρο θα περάσει και από την Ισπανία, ώστε να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά του ζητήματα.

Στο κεφάλαιο σχεδιασμός υπάρχει ένα υποκεφάλαιο που αναμένεται με ενδιαφέρον από τον κόσμο της ομάδας. Πρόκειται για τη γνωστή πονεμένη ιστορία των Πορτογάλων, (Ρενάτο Μαργκάσα, Ράφα Λόπεζ, Αλεξ Σοάρες), που πέρυσι είχαν τεθεί εκτός ομάδας επί θητείας Ιβάιλο Πέτεφ, (αμάν εφιάλτης), με τους δυο (Λόπεζ, Σοάρες) να επιστρέφουν στη συνέχεια.

Άπαντες διατηρούν συμβόλαιο με τα ην Ομόνοια. οι Λόπεζ, Σοάρες έχουν διετές κλειστό (μέχρι το καλοκαίρι του 2019) συμβόλαιο, ενώ ο Μαργκάσα διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2020. Το γεγονός ότι θα κληθεί η ομάδα να καταβάλει αποζημιώσεις σε περίπτωση που υπάρξει λύση συνεργασίας, δεν είναι το πρωτεύον στην απόφαση που θα παρθεί.

Ο τεχνικός διευθυντής έχει απόλυτη γνώση των ικανοτήτων και των τριών παικτών όπως και των γεγονότων που δημιουργήθηκαν και τους έθεσαν εκτός ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας παρά το ότι δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση, το κλίμα για την παραμονή και των τριών στην ομάδα αυτή τη στιγμή είναι πιο θετικό από ότι ήταν κατά το προηγούμενο διάστημα, όπου κυριαρχούσε η αρνητικότητα ειδικά για τον Μαργκάσα.

Επίσης και από πλευράς ποδοσφαιριστών μετά την αλλαγή των πραγμάτων στα διοικητικά, (έχουν ήδη καταλάβει ότι η περσινή νοσηρή κατάσταση που δημιούργησε εικόνα αποσύνθεσης, αποτελεί παρελθόν), δημιούργησε αυτό που δεν υπήρχε προηγουμένως. Την επιθυμία παραμονής εκ μέρους τους. Τουλάχιστον για τους δυο, αφού για το Μαργκάσα, (που βρίσκεται από χθες στην Κύπρο επιστρέψας από την Πορτογαλία), ήταν και είναι δεδομένη η επιθυμία παραμονής του. Αυτά είναι τα δεδομένα της χρονικής στιγμής περί του θέματος. Δεδομένα που δεν είναι όμως τελικά. Είναι μια τάση, όχι κατάληξη.

Ο Σταύρος Παπασταύρου είναι ήδη στην Κύπρο προς διευθέτηση σημαντικών ζητημάτων, που αφορούν τη λειτουργία της εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Θέλει συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάριος Καρογιάν

«Ο Νόμος που διέπει το όλο θέμα είναι ξεκάθαρος ότι ένας κομματικός σχηματισμός πρέπει να έχει εκλέξει ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  13:08

Στην Τράπεζα Κύπρου για διακανονισμό καλούν τα μέλη τους οι Αξιόγραφοι

«Mάσιαλλα για διακανοσμό!!! Οι αξιόγραφοι της Λαϊκής Τράπεζας ερρίφθησαν στον κρεμμό ακόμη μια ...»
ΑΚΑ  |  10:15

Εμφύλιος στον ΠΙΣ λόγω ΓεΣΥ

«Ώσπου βρίσκεται στα ινία το ππαραδόπιστο Δ.Σ. του ΠΙΣ, ΓΕΣΥ δεν θα δούμε!»
knak  |  09:59

Τρέχουν να προλάβουν για το χαλλούμι

«Γιά πρώτη φορά όλοι αυτοί οι ανεπαρκέστατοι Μανδαρίνοι εργάζονται γία λίγες ώρες γιά να δικαιολογήσουν ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  09:34

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X