ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:18
 

Ομόνοια: Κι όμως ο κόσμος ήταν παρών παρά τις πίκρες...

Ενθαρρυντικό στοιχείο που θα… τονώσει την αυτοπεποίθηση των φίλων της ομάδας...

Μπήκε το… νερό στο αυλάκι στο πράσινο οικοδόμημα. Η Ομόνοια μετά το βράδυ της Τρίτης μπήκε σε νέα εποχή, με πρωταγωνιστή τον Σταύρο Παπασταύρου. Ο εν λόγω επενδυτής σε συνεργασία με το νέο Δ.Σ. δούλευε αργά και σταθερά σχεδόν ολόκληρο τον Μάιο (μέχρι τις 29/5 όταν οριστικοποιήθηκαν οι καταστατικές αλλαγές αλλά και όταν πήραν την ψήφο εμπιστοσύνης).

Η αρχή έγινε με την χθεσινή (1/6) ανακοίνωση της πρόσληψης του Τεχνικού Διευθυντή. Ο Άνχελ Γκόμες έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στο νησί μας, και μέσω των δηλώσεων του φάνηκε πως διψά για επιτυχίες. Ο Ισπανός έδειξε πως είναι αφοσιωμένος στη νέα προσπάθεια που γίνεται, και σχεδόν… υποσχέθηκε πως θα προσφέρει χαρές στον κόσμο του «τριφυλλιού».

Oι αριθμοί δείχνουν πως ο κόσμος της είναι δίπλα της, στις χαρές και στις λύπες, ανεξαρτήτως πορείας

Επόμενο στάδιο, είναι η πρόσληψη του προπονητή, παράλληλα με την μελέτη του ρόστερ. Ο Γκόμες θέλει να έχει πλήρη εικόνα για τον κάθε ποδοσφαιριστή, ώστε να αποφασίσει -όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά- για τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν. Οι παίχτες των πρασίνων απολαμβάνουν τις διακοπές τους και αναμένουν τις σημαντικές αποφάσεις του Δ.Σ..

Η διοίκηση του Λώρη Κυριάκου ετοιμάζει -ταυτόχρονα- και την παράδοση του φακέλου, με τον κ. Παπασταύρου να έχει ήδη στείλει τα χρήματα που χρειάζεται η ομάδα της πρωτεύουσας ώστε να περάσει με επιτυχία τα κριτήρια Ιουνίου.

Μέσα σε όλα αυτά, προέκυψε χθες και η ανακοίνωση της ΚΟΠ σχετικά με τα εισιτήρια που διατέθηκαν από τις ομάδες για τους εντός έδρας αγώνες. Τη σεζόν λοιπόν 2017-18 η Ομόνοια πήρε την πρωτιά, γεγονός που δεν αναμενόταν, βάση της πορείας της -και όχι του κόσμου της. Άρχισε με φιλοδοξίες, όμως στα μέσα της σεζόν πήρε την… κάτω βόλτα με αποτέλεσμα να προκύψουν πολλά δυσάρεστα.

Όμως, οι αριθμοί δείχνουν πως ο κόσμος της είναι δίπλα της, στις χαρές και στις λύπες, ανεξαρτήτως πορείας. Συνολικά η ομάδα των πρασίνων διέθεσε 95,222 και αμέσως πιο κάτω, ακολουθεί ο ΑΠΟΕΛ με 93,863 εισιτήρια. Σίγουρα αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο που θα… τονώσει την αυτοπεποίθηση των φίλων της Ομόνοιας, σε συνδυασμό πάντα με τις σωστές κινήσεις που πρόκειται να γίνουν από τώρα και στο εξής.

Ο προγραμματισμός αλλά και η νέα σεζόν αναμένονται -ξανά- με τεράστιο ενδιαφέρον, ωστόσο αποτελεί… αγκάθι η απομάκρυνση της Θύρα 9 από τους πράσινους. Οι οργανωμένοι φίλοι των «τριφυλλιού» έδιναν πάντα βροντερό παρών, ωστόσο η απουσία τους θα είναι αισθητή, αν τα δεδομένα παραμείνουν ως έχουν.

Σχόλια αναγνωστών

Επιστολή Συνδέσμου Τραπεζών προς Πρόεδρο Βουλής για εκποιήσεις

«Mιλούμε για μια ομάδα 56 άχρηστων ατόμων! »
ΑΚΑ  |  09:18

Αδιάλλακτη η Τουρκία παρά τον αποκλεισμό από τα F-35

«Η γελεία αυτή ιστορία έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να επιβεβαιώσει ότι ο άνθρωπος που ηγείται των ΗΠΑ ...»
ΑΚΑ  |  09:17

Επιστολή Συνδέσμου Τραπεζών προς Πρόεδρο Βουλής για εκποιήσεις

«Από τους αμπάλατους λαϊκιστές της βουλής άρχισαν τα δεινά όταν αρνήθηκαν την φορολογία 15% επί των καταθέσεων ...»
Αρμαγεδών  |  19:30

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του δημοσίου

«κ. Κούμα Αν τα καταφέρετε και με το σύστημα του ΓΕΣΥ, αυτό θα είναι το τρίτο λογισμικό σύστημα που ...»
Έλενα Νεοκλέους  |  10:28

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X