ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:39
 

Ομόνοια: Μην περάσει από το μυαλό κανενός…

Η χρονιά είναι τραγική, όμως δεν τέλειωσε

Newsroom 24sports

Το χθεσινό αποτέλεσμα που έφερε τον αποκλεισμό από το κύπελλο, από τη φάση των 16, Γενάρη μήνα, αποτελεί άλλη μια απτή απόδειξη του μεγέθους της τραγικότητας της Ομόνοιας της χρονιάς 2018-19. Μιας χρονιάς που μπήκε με εντελώς διαφορετικές προσδοκίες, αλλά στην πορεία αποδείχθηκε ότι δεν ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες. Ομόνοια και λάθη είναι, δυστυχώς, λέξεις συνώνυμες. Και μάλιστα... άπειρα λάθη.

Η Ομόνοια από χθες είναι εκτός διεκδίκησης και του κυπέλλου, ενώ η πιθανότητα διεκδίκησης Ευρωπαϊκού εισιτηρίου, με βάση τη μέχρι τώρα εικόνα, είναι όπως τις δικές μου πιθανότητες να διδάξω Αστροφυσική και Διαστημική Φυσική.

Επίσης αμολάμε και τη φαιδρότητα που λέει ότι αφού δε θάμαστε Ευρώπη θα έχουμε μπόλικο καιρό να ετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά

Για τρίτη σερί σεζόν οι πράσινοι μένουν εκτός Ευρώπης (!). Ο ρεαλιστικός στόχος της Ομόνοιας είναι η συμπερίληψη της στην πρώτη εξάδα. Με άλλα λόγια ο ορισμός της παρακμής της άλλοτε κραταιάς ομάδας.

Η Ομόνοια, το προσεχές Σάββατο, συναντά τη Νέα Σαλαμίνα με τους πράσινους να βρίσκονται στην έβδομη θέση με 20 βαθμούς, τη δε αντίπαλο στην τέταρτη με 26 βαθμούς. Στην πέμπτη θέση είναι η ΑΕΚ με 25 βαθμούς και στην έκτη η Ανόρθωση. Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πόσο θα δυσκολέψουν τα πράγματα αν η Ομόνοια δεν κερδίσει το ματς.

Επειδή κάποιοι στην Ομόνοια δεν έχουν καταλάβει που βρίσκονται, γιατί δεν έχουν ούτε τα βιώματα, ούτε τις παραστάσεις να αντιληφθούν το εκτόπισμα, (για τα Κυπριακά δεδομένα εννοείται), της ομάδας αυτής, υπάρχει κίνδυνος, η τραγικότητα να αποκτήσει μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο κίνδυνος είναι ο εξής: Να επικρατήσει η άποψη ότι η χρονιά έχει τελειώσει. Λέμε δηλαδή ότι «παίζουμε όχι ακριβώς για το κέφι μας, αλλά στο στυλ του ό,τι κάνουμε, (με άλλα λόγια είτε μπούμε πρώτη εξάδα, είτε δεύτερη το ίδιο κάνει), και περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά για να πάμε διακοπές ». Επίσης αμολάμε και τη φαιδρότητα που λέει ότι, «αφού δε θάμαστε Ευρώπη θα έχουμε μπόλικο καιρό να ετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά» (κάτι δηλαδή από… Πάμπο, με τις …Πλάτρες και το φιλικό στο Ηράκλειο).

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Διαβεβαιώνω άπαντες ότι δε με τσίμπησε καμία μύγα, ούτε τρελάθηκα, ούτε βέβαια έχω δει όλα αυτά στο όνειρο μου χθες βράδυ…

Θα ήταν όντως εγκληματικό το να περάσει από το μυαλό κανενός στην Ομόνοια ότι η ομάδα με όλα της τα χάλια, στερείται κινήτρου. Έστω και ευτελούς για την ιστορία της. Γιατί το να αγωνιστεί στο γκρουπ του υποβιβασμού, είναι ακόμη πιο ευτελές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

ΟΑΥ για ΓεΣΥ: Υπάρχει σχέδιο Β' για παιδίατρους

«Άμα με τόσα λεφτά που τους προσφέριρ το ΓεΣΥ δεν συνεργάζονται φανταστείτε πόσα τζακρούν και αφορολήτα ...»
ΧΓΑ  |  12:09

Χριστοδουλίδης: Ένα το πλαίσιο Γκουτέρες και δεν αμφισβητείται

«Διπλωματία από τα Lidl να θεωρείς πως τα σχόλια που έδωσε η πλευρά σου επί του εγγράφου της 30ης Ιουλίου, ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:50

Συμπληρώθηκε η εξάδα του ΔΗΣΥ

«Mετά που το μπάχαλο με την τραγουδίστρια που σώνει και καλά να την χρήσουμε πολιτικό, τι γίνεται;»
ΑΚΑ  |  09:50

Γεμίζει ρυπογόνα αυτοκίνητα η Κύπρος

«Κατά τα άλλα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε εξαγγείλει πρωτοβουλία ιμίσιη μου για προστασία του ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:34

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X