ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:54
 

Ομόνοια: Να΄ταν μόνο τα φτερά…

Ο νέος σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Χριστοφή, αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο τα άκρα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα

Newsroom 24sports

Ο νέος σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Χριστοφή τον θέτει εκτός δράσης για 3-4 μήνες. Το συμβάν, μόνο ασυνήθιστο δεν είναι από τότε που ο ποδοσφαιριστής έχει επαναπατριστεί. (2015-16) Την πρώτη χρονιά της παρουσίας του, αλλά και φέτος τα πράγματα είναι ακόμη πιο έντονα. Είναι εμφανές ότι φέτος η Ομόνοια δεν περιμένει από δω και μπρος τίποτα ουσιαστικό από τον ποδοσφαιριστή που σημειωτέον διατηρεί πολύ ψηλό συμβόλαιο.

Είναι αυτονόητο το ότι ο Ηπειρώτης κόουτς θα προσπαθήσει στο μέτρο του δυνατού να πραγματοποιήσει τις προσθήκες όσο γρηγορότερα γίνεται

Ο Σάσα Ζίβετς έπαιξε για τελευταία φορά στις 12 Οκτωβρίου στο φιλικό με τον Ερμή και είναι λογικό να εκτιμήσει κανείς ότι η κανονική επιστροφή του ακόμη …αναμένεται, ο Αντόνια Τζαρτζίνιο είναι μονίμως μέτριος (και κάτω), το δε περασμένο Σαββάτο στο ματς με την Αλκή πρωταγωνίστησε σε περιστατικό απειθαρχίας, ενώ ο Χουανάν Εντρένα… δεν υπάρχει από τότε που ήλθε ο Γιάννης Αναστασίου. Όχι πως υπήρχε πριν την έλευση του Ελλαδίτη προπονητή, αλλά κάποια συμμετοχή την είχε.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει πρώτα να αντιμετωπίσει αγωνιστικά την υποστελέχωση, αφού τουλάχιστον μέχρι τέλος Δεκεμβρίου στα φτερά η κατάσταση δεν αλλάζει όσον αφορά τα πρόσωπα και μετά την αναπλήρωση των κενών. Το πιθανότερο σενάριο όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα είναι ότι θα αποκτηθούν δυο ακραίοι. Είναι αυτονόητο το ότι ο Ηπειρώτης κόουτς θα προσπαθήσει στο μέτρο του δυνατού να πραγματοποιήσει τις προσθήκες όσο γρηγορότερα γίνεται.

Παράλληλα αναμένεται να αποκτηθεί και παίκτης για τη μεσαία γραμμή. Πιθανόν ένα «οκταροδεκάρι» που θα μπορεί να δίνει ταχύτητα και να περνά μπάλα στην επίθεση.

Το θέμα όμως για την Ομόνοια δεν είναι η αποψίλωση των άκρων, που θα λυθεί με την πλήρωση τους. Είναι πλατύτερο. Η ομάδα θέλει ανοικοδόμηση επειδή ο αγωνιστικός σχεδιασμός του καλοκαιριού ήταν κάτι παραπάνω από προβληματικός.

Και αυτή η ανοικοδόμηση, αντικειμενικά, δεν μπορεί να γίνει τώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Συνελήφθησαν τρείς φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας

«Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να συγχαρω για την έγκαιρη ΦΤΩΧΗ πληροφόρησή και ενημέρωση των γεγονότων. Η ...»
Christos  |  21:55

Συνελήφθησαν τρείς φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας

«Συνελήφθηκαν τρία άτομα φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας ΚΥΠΕ - Φανίτσα ...»
C.IOANNIDIS  |  21:52

Σιζόπουλος: Η ηγεσία του ΕΛΑΜ να δείξει το ποινικό της μητρώο

«Κανένας δεν μπορεί σήμερα να πει ότι δεν γνωρίζει τι είναι η Χρυσή Αυγή ή ότι είναι κάτι διαφορετικό ...»
Russ  |  20:09

Σπαράγγια, τόσο μικρά κι όμως τόσο ισχυρά!

«Πλην όμως ψηλώνει το ουρικό οξύ»
YiannakisKosti  |  13:03

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X