ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:38
 

Ομόνοια: Μπαίνει και στα δύσκολα

Οι «πράσινοι» τίθενται σήμερα (7μμ) αντιμέτωποι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα

Newsroom 24sports

Τρίτο και δυσκολότερο. Έτσι χαρακτηρίζεται το σημερινό (7μμ) ματς της Ομόνοιας με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «ΑΕΚ Αρένα». Τα ματς με την Αλκή και την ΕΝΠ, όπου η Ομόνοια κέρδισε, δεν είχαν το βαθμό δυσκολίας που έχει το σημερινό, αφού η ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη ομάδα και από τις δυο.

Η Ομόνοια, έχουσα το απόλυτο σε βαθμολογική συγκομιδή μέχρι τώρα καλείται σήμερα να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της αναμέτρησης. Αν καταφέρει και επιστρέψει στη Λευκωσία με τρεις βαθμούς στις αποσκευές, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο ρόδινα.

Εκείνο που κυρίως χρειάζεται η Ομόνοια στο συγκεκριμένο ματς είναι περισσότερη δύναμη στη μεσαία γραμμή. Γιατί είναι άλλο ματς το σημερινό από τα δυο προηγούμενα.

Αν χάσει, δεν παίρνει τους βαθμούς (φυσικά) και επιπλέον χάνει την ευκαιρία να δώσει το πρώτο ικανοποιητικό πειστήριο δυνατοτήτων. Άλλωστε αυτό περιμένει εναγωνίως ο κόσμος. Σε ισοπαλία τα πράγματα μένουν ως έχουν, με την Ομόνοια να μην νοιώθει ότι τέτοιο αποτέλεσμα την ενοχλεί εκτός αν έχει συντριπτική υπεροχή και δεν κερδίσει. 

Για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της αναμέτρησης η Ομόνοια θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Η μάχη θα είναι σκληρή και πρώτιστο μέλημα της Ομόνοιας –λογικά- είναι να μην αφήσει την αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι της. Αναμένεται ότι η προσέγγιση της ΑΕΚ θα είναι να κυριαρχήσει στο γήπεδο.

Εκείνο που κυρίως χρειάζεται η Ομόνοια στο συγκεκριμένο ματς είναι περισσότερη δύναμη στη μεσαία γραμμή. Γιατί είναι άλλο ματς το σημερινό από τα δυο προηγούμενα.

Σενάριο ενδεκάδας, σε διάταξη με τριάδα στο κέντρο, με πολύ μεγάλη επιφύλαξη. Μεχίας στο τέρμα, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, Τζαίλσον, Πρέτσε, Βύντρα, Λόπεζ, στο κέντρο Κούσουλος, Σοάρες, πιο μπροστά ο Γκόμες,  Ζίβετςαριστερά, Μόντες δεξιά και Ντάρμπισαιαρ στην κορυφή.

Άλλο σενάριο, η επιφύλαξη παραμένει,   είναι να μην παίξει ο Κούσουλος, να τοποθετηθεί στο κέντρο ο Μόντες και να πάει δεξιά ο Ραμίρεζ.

Εκτός έμειναν, πέραν των τραυματισμένων Ενρίκες και Χριστοφή, οι Αλμπίν και Λόε.

 Η Ομόνοια, με χθεσινή ανάρτηση της, ενημέρωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι και ευχαρίστησε στον φίλους της ομάδας. Τα 660 εισιτήρια (τόσα πήρε) είναι πολύ μικρός αριθμός για τις ανάγκες του κόσμου της ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Αδιαφάνεια εντοπίζει η έρευνα της Ελεγκτικής για το ΡΙΚ

«Τόσος ντόρος για το ΡΙΚ και το μόνο πράγμα που έχει να πει ο Γ. Ελεγκτής είναι ότι το ΡΙΚ προσλαμβάνει ...»
Ελένη Αγαθαγγέλου Δημητριάδη  |  19:32

Η εργοδότηση πρώην κρατικών αξιωματούχων στον ιδιωτικό τομέα στην Επ. Θεσμών

«Οι βουλευτές που υποβάλλουν προτάσεις νόμου, προβαίνουν σε δημόσια διαβούλευση;»
YiannakisKosti  |  16:38

Έξυπνο τουριστικό κράτος η Κύπρος σε επτά βήματα

«Ωραία! Να προσθέσουμε ακόμα ένα πανεπιστήμιο πέραν του ΤΕΠΑΚ που θα βγάζει διευθυντές ξενοδοχείων και ...»
YiannakisKosti  |  15:26

Συνελήφθησαν τρείς φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας

«Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να συγχαρω για την έγκαιρη ΦΤΩΧΗ πληροφόρησή και ενημέρωση των γεγονότων. Η ...»
Christos  |  21:55

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X