ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ο Παπασταύρου και το κλειδί

Έρχεται την Τετάρτη, υπογράφει τη συμφωνία και συνεχίζει την προεργασία

Newsroom 24sports

Δυο πράγματα έχει να κάνει η νεοεκλεγείσα, (με σαρωτική νίκη), διοίκηση Λώρη Κυριάκου στην Ομόνοια. Το πρώτο είναι το αναγκαίο και το δεύτερο το βασικό, (όχι πως δεν είναι και αυτό αναγκαίο).

Το αναγκαίο είναι να καταρτιστεί σε σώμα, (αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα), και το «βασικοαναγκαίο», (αμάν ελληνικά), να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της συμφωνίας και στην υπογραφή των συμβολαίων με την πλευρά του Σταύρου Παπασταύρου για την εκχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος στην εταιρεία.

Επίσης είναι πολύ πιθανό να απευθυνθεί μέσω δήλωσης ή τοποθέτησης προς τον κόσμο της Ομόνοιας

Οι δυο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει αλλά η 24sports μαθαίνει ότι ο Λώρης Κυριάκου και η διαπραγματευτική ομάδα προσπαθούν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το κείμενο της συμφωνίας προς όφελος του σωματείου.

Στο μεταξύ ο Σταύρος Παπασταύρου ανυπομονεί να έλθει στην Κύπρο, (αναμένεται την ερχόμενη Τετάρτη), για να προχωρήσει την προεργασία που ήδη έχει αρχίσει. Προχθές βράδυ πήρε τηλέφωνο για να πληροφορηθεί για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αλλά και το γενικότερο κλίμα που επικράτησε στη Γενική Συνέλευση. Ενημερώθηκε πλήρως από τους συνεργάτες του.

Εννοείται ότι το βασικό πράγμα που θα κάνει ο επενδυτής είναι να υπογράψει τη συμφωνία εκχώρησης του ποδοσφαιρικού τμήματος με το ΔΣ της Ομόνοιας.

Επίσης είναι πολύ πιθανό να απευθυνθεί μέσω δήλωσης ή τοποθέτησης προς τον κόσμο της Ομόνοιας.

Η προεργασία έχει προχωρήσει με την πρόσληψη του Μάριου Καμπανελλά στη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή, ( με την κάθοδο του μεγαλοεπιχειρηματία στην Κύπρο θα υπογραφεί και το συμβόλαιο), ενώ αναμένεται και η συμπλήρωση του… θέματος που αφορά τον τεχνικό διευθυντή.

Μετά θα ακολουθήσει η πρόσληψη προπονητή. Αυτή είναι η σειρά πλήρωσης των θέσεων. Ο Σταύρος Παπασταύρου ως (αποδεδειγμένα) πετυχημένος επαγγελματίας που είναι,  ξέρει πολύ καλά ότι η πρόσληψη ικανών πρόσωπων στα καίρια πόστα και δη αυτά του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι το κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα στην επιτυχία. Έχει αναλάβει προσωπικά αυτά τα θέματα,  ων, αυτές τις μέρες σε συνεχή επικοινωνία με ισχυρούς μάνατζερς του εξωτερικού. Θέλει να προσλάβει τους καλύτερους ( με τα δικά μας δεδομένα).

Όταν λέμε επιτυχία, για την τραγική Ομόνοια του 2018, εννοούμε την επάνοδο της σε σταθερή τροχιά στόχων με απώτερο σκοπό να καταστεί ξανά μόνιμη πρωταγωνίστρια.
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Γ. Εισαγγελέας στην «Κ»: Ψεύδεται ο Λ. Λουκαΐδης

«Δυστυχως για τον γενικο εισαγ. τον διαψευδει η πραγματικοτητα και η αποψη ολου του κοσμου, δικαιωνοντας ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  18:53

Άντρος Κυπριανού: Η κυβέρνηση οδήγησε σε πτώχευση τη ΣΚΤ

«Τώρα που θα αρχίσει η έρευνα θα δει ο άντρας κυπριανού τα αίσχη που γίνονταν πριν το 2013 και τις παρεμβάσεις ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  00:32

Καδής: Θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε φιλοαγροτική πολιτική

«Μα οι αγρότες που ειναι; Εγώ βλέπω παντού ξεραήλα και ερήμωση των χωραφιων!!!!!!!»
Ντομπρος Κελαηδης  |  00:29

Μπλόκαραν λογαριασμούς με ΜΕΔ στη ΣΚΤ

«Δυστυχώς αργήσατε. Αυτή την ενέργεια έπρεπε να την κάνετε τουλάχιστον δύο χρόνια πριν.»
πανασιανός  |  17:40

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση