ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 01:00
 

Ομόνοια: Ο πιο κλισέ στόχος

Τη νέα αρχή αναζητούν σήμερα οι «πράσινοι» μετά τις πέντε συνεχόμενες ήττες

Newsroom 24sports

Πιο κλισέ στόχος δεν υπάρχει σήμερα για την Ομόνοια στο σημερινό (6μμ) αγώνα με τον Ερμή στο ΓΣΠ. Στόχος των «πρασίνων» είναι μια νέα αρχή. Να εισέλθουν σε μια τροχιά διαφορετική από τη μέχρι τώρα τροχιά της αγωνιστικής πενίας και της περιορισμένης παραγωγικότητας που  ταλαιπωρεί την ομάδα σε  θέσεις ξένες προς την τεράστια ιστορία της. 

Μετά τις πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα, η Ομόνοια καλείται σήμερα να παρουσιάσει αντίδραση, να κερδίσει και να πάρει… τόνωση για τη συνέχεια. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, θα την οδηγήσει σε χειρότερα μονοπάτια από αυτά που περπατά. Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, η ομάδα όπως είναι τώρα, δεν μπορεί να νοιώθει ασφαλής. Όποιος το θεωρεί αυτό υπερβολή, αρέσκεται να ζει μέσα στις ψευδαισθήσεις.

Μετά τις πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα, η Ομόνοια καλείται σήμερα να παρουσιάσει αντίδραση, να κερδίσει και να πάρει… τόνωση για τη συνέχεια

Ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, επειδή δεν είναι θαυματοποιός, το μόνο που μπορεί να κάνει για την ώρα είναι να βελτιώσει το ηθικό των παικτών του. Και αυτό προσπάθησε να κάνει αυτές τις μέρες, σε προσωπικό και σε ομαδικό επίπεδο. Όσον αφορά τη σωματική και γενικότερη οργανική επαναφορά των παικτών, αυτή θα γίνει σταδιακά. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την ενδεκάδα,  αφού είναι η πρώτη φορά που θα τη σχηματίσει ο Ηπειρώτης τεχνικός, ενώ υπάρχουν και αρκετές απουσίες.

Ο Νταρμπισάιαρ παρά το μικροπρόβλημα που αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Νέο πρόβλημα ο Εντρένα (οξεία τενοντίτιδα), ενώ έμειναν επίσης εκτός οι τραυματίες Γκαφούρ, Ζίβετς, Γκρίνιτς και ο Λόπες λόγω καρτών. Επανέρχονται Λόρα και Αντόνια σε σχέση με το προηγούμενο παιγνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Με νέους μάρτυρες συνεχίζεται η δίκη για το διπλό φονικό στον Στρόβολο

«Aν η δικαιοσύνη ήταν υγιής, μέχρι τώρα οι δολοφόνοι θα έπρεπε να ήταν μέσα. Όμως, έχοντας υπόψη τον ...»
ΑΚΑ  |  12:21

Οζερσάι: Θα μπουν ειδικοί στα Βαρώσια για καταγραφή

«Eιδικούς μόνο στον τουρκομαχαλλά έσιει!!!??? »
ΑΚΑ  |  12:18

Οζερσάι: Θα μπουν ειδικοί στα Βαρώσια για καταγραφή

«Eιδικούς μόνο στον τουρκομαχαλλά έσιει!!!??? »
ΑΚΑ  |  12:18

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X