ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:58
 

Ομόνοια: Όπως τον Πορτοκάλογλου με τους «Φατμέ»

Ο «πράσινος» λαός δικαιούται να οραματίζεται νέες εποχές

Newsroom 24sports

Οι «πράσινοι» γύρισαν για καλά σελίδα, (για να μην πούμε κεφάλαιο), στην 70χρονη ιστορία τους με την απόφαση της εκχώρησης του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εταιρεία και την παραχώρηση της διαχείρισης στον Κύπριο επενδυτή για τα επόμενα 10+5+5 χρόνια.

Οι «άλλες εποχές» που οραματίστηκε στο τραγούδι του ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τους «Φατμέ» είναι οι εποχές που οραματίζονται οι Ομονοιάτες με την εγκαθίδρυση της νέας τάξης πραγμάτων. Εποχές που θα είναι ξανά δοξασμένες!

Ήδη βρίσκεται σε στάδιο προχωρημένων επαφών με προπονητές και ο λευκός καπνός δεν αργεί

Ήδη το νερό άρχισε να μπαίνει στο αυλάκι και ασφαλώς θα κυλήσει πολύ ακόμη (νερό) για να ποτίσει τα δένδρα. Επί θεμάτων διαδικασίας μετά τη υπογραφή της συμφωνίας (αυτό έχει γίνει) θα γίνουν όλες ο ι ενέργειες υπαγωγής της νέας νομικής οντότητας στην ΚΟΠ και στις διεθνείς ομοσπονδίας. Αυτό θα πάρει περίπου τρεις μήνες και μέχρι τότε οι διεργασίες (επαφές, γενικότερες ενέργειες πληρωμές, προσθήκες) θα εκτελούνται από το σωματείο με τη συνδρομή των συνεργατών του Σταύρου Παπασταύρου μέχρι την πλήρη από πλευράς διαδικασιών εκχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος στην εταιρεία.

Όπως αποκάλυψε χθες το 24sports αρχίζουν οι πρώτες πληρωμές ποσών μέχρι το τέλος Μαΐου οφειλόμενων στους ποδοσφαιριστές (και προσωπικό). 

Ανάμεσά σε αυτές, το ποσό που αντιστοιχούσε στην αγορά των δικαιωμάτων του Τζάϊλσον Αραούχο, που οι ιθύνοντες αποφάσισαν να κρατήσουν στο ρόστερ. Πρόκειται για €50,000 που καταβλήθηκαν στην πρώην πια ομάδα του Γκρέμιο Ανάπολις και έτσι ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας ανήκει και τυπικά στην ομάδα της Λευκωσίας.

Επίσης προχωρά η προσπάθεια αναδόμησης του ποδοσφαιρικού τμήματος με το κεφάλαιο τεχνικός διευθυντή να έχει κλείσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Άνχελ Ρουί Γκόμεθ ,ο Τ.Δ. της νέας τάξης πραγμάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα αναμένεται να έρθει σήμερα Πέμπτη (31/5) στην Κύπρο προκειμένου να συνεχίσει δουλειά εχων  έχει ήδη κάνει αρκετή προεργασία.

Ο Ισπανός, με προϋπηρεσία στην Εσπανιόλ, αξιολόγησε το δυναμικό της Ομόνοιας, και είναι σε θέση να «τρέξει» τον προγραμματισμό του τριφυλλιού. Ήδη βρίσκεται σε στάδιο προχωρημένων επαφών με προπονητές και ο λευκός καπνός δεν αργεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Έτσι θα κοντράρει

Ομόνοια: Έτσι θα κοντράρει

Ο Ολίβα είπε ότι οι «πράσινοι» στο ματς με την ΑΕΚ δεν αλλάζουν ούτε τη φιλοσοφία, ούτε τον τρόπο που αγωνίζονται, ούτε ...
Newsroom 24sports
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ