ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:54
 

Ομόνοια: Οπου να΄ναι φτάνει και ο στόπερ

Συνεχίζεται η διαδικασία ενίσχυσης

Newsroom 24sports

Το «πράσινο» δυναμικό είναι σχεδόν έτοιμο. Το ποσοστό του 80 τοις εκατόν που είχε τεθεί ως στόχος με την έναρξη της προετοιμασίας έχει υπερκαλυφθεί μετά από έξι μέρες προπονήσεων και φυσικά πριν το βασικό μέρος της προετοιμασίας.

Βέβαια το θέμα δεν είναι αριθμητικό, αλλά ουσίας. Η μεγάλη συχνότητα των ανακοινώσεων των τελευταίων ημερών με αποκορύφωμα τη χθεσινή (ανακοίνωση) που διακήρυττε και επίσημα ως πράσινο το Μάρκο Μότα, έφερε μεγάλο ποσοστό πληρότητας στο δυναμικό πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Πολωνία όπου θα γίνει το βασικό μέρος της προετοιμασίας.

Πάντως με βάση τα δεδομένα, βιασύνη δεν υπάρχει.

Όταν ανακοινωθεί και ο Κριστιάν Μόντες, (αυτό θα γίνει πολύ σύντομα με τον ποδοσφαιριστή να είναι ήδη στην Κύπρο), απομένουν δυο προσθήκες, που είναι όμως πολύ σημαντικές και αφορούν έναν επιθετικό και έναν κεντρικό αμυντικό.

Ειδικά η μη ύπαρξη επαρκούς κεντρικού αμυντικού τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσε αιτία πολλών δεινών για την ομάδα, πράγμα που αναφέρθηκε πολλάκις και εννοείται ότι έχει λεχθεί και στον Ανχελ Γκόμεζ.

Πάντως με βάση τα δεδομένα, βιασύνη δεν υπάρχει. Από ότι ωστόσο έγκυρα πληροφορούμαστε, η Ομόνοια βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με κεντρικό αμυντικό και δεν αποκλείεται να υπάρξει αρκετά σύντομα αίσιο πέρας στις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Οι διεργασίες για σχηματισμό του δυναμικού γίνονται και από την ανάποδη. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Άνχελ Γκόμεθ ενημέρωσε τους Αζίζ Κι, Ανδρέα Φραγκέσκου, Γεράσιμο Φυλακτού, Σάκη Κύπρου, Φοίβο Χριστοδούλου, Απόλλωνα Βασιλείου, Σταύρο Χριστοφόρου και Ανδρέα Σοφοκλέους πως θα δοθούν σε άλλες ομάδες με δανεισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«Το άρθρο συνεχίζει: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αιτήματα της έρευνας είναι η εντύπωση που υπάρχει ότι ...»
Yiannos  |  10:42

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ Stockwatch: Διολίσθηση στους 5 από τους 6 δείκτες διακυβέρνησης για το 2017, δείχνουν ...»
Yiannos  |  10:38

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Kάποτε κάποιος υπουργός εφεύρε τη μέθοδο εξάληψης των προαγωγών (πατρώνων) και για μια 20ετία εξηλήφτηκαν! ...»
knak  |  10:11

Σήμερα στην «Κ»: Σε βαθιά κρίση οι θεσμοί στην Κύπρο

«Όταν αξιωματούχοι αποδεικνύονται λερωμένοι, μην περιμένετε χαΐρι! »
knak  |  10:08

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Έτσι θα κοντράρει

Ομόνοια: Έτσι θα κοντράρει

Ο Ολίβα είπε ότι οι «πράσινοι» στο ματς με την ΑΕΚ δεν αλλάζουν ούτε τη φιλοσοφία, ούτε τον τρόπο που αγωνίζονται, ούτε ...
Newsroom 24sports
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ