ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:04
 

Ομόνοια: Πάει σε Καταστατική Συνέλευση το θέμα της Εταιρείας

Επιβάλλεται σύμφωνα με τη γνωμάτευση των δικηγορικών γραφείων το Δ.Σ. της Ομόνοιας να πάει σε καταστατική συνέλευση για το θέμα της εταιρείας

Newsroom 24sports

Επιβεβαιώνεται το πρωινό ρεπορτάζ της Ομόνοιας του ΣΠΟΡ FM 95,0 (εδώ) ότι για να προχωρήσει με το θέμα της Εταιρείας το Δ.Σ της Ομόνοιας, επιβάλλεται να πάει πρώτα σε μια Καταστατικής Συνέλευση, σύμφωνα φυσικά και με την γνωμάτευση των δικηγορικών γραφείων που ζητήθηκε από τους πράσινους.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, που επιβεβαιώθηκαν, η Ομόνοια θα συγκαλέσει Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση, κατά την οποία θα πρέπει να αποφασίσει αν θα εκχωρηθεί η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε Εταιρεία ή αν θα συνεχίσει με το υφιστάμενο μοντέλο λειτουργίας.

Επιβεβλημένη είναι η σύγκληση Καταστατικής Συνέλευσης για το θέμα της Εταιρείας

Υπενθυμίζουμε πως χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του «τριφυλλιού», Αντρέας Δημητρίου, ανέφερε στον ΣΠΟΡ FΜ 95.0 και στην εκπομπή «Pressing» ότι για το εν λόγω θέμα, έχει ζητηθεί γνωμάτευση από δύο δικηγορικά γραφεία, για το κατά πόσο είναι απαραίτητη σύγκλιση Καταστατικής Συνέλευσης.

Στην περίπτωση που τα μέλη ανάψουν το πράσινο φως για τη σύσταση Εταιρείας, η διοίκηση θα κληθεί να αξιολογήσει όλες τις προτάσεις, να καταλήξει στην πιο συμφέρουσα για τον σύλλογο και ακολούθως να την παραθέσει ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης προς έγκριση.

Ο Σταύρος Παπασταύρου ήδη έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως για να περάσει η καταστατική αλλαγή χρειάζεται απλή πλειοψηφία.

Επίσης, η διοίκηση των «πρασίνων» είναι σε αναμονή και για την απάντηση του Ρόη Πογιατζή. Στον Κύπριο επιχειρηματία στάλθηκε επιστολή μέσω της οποίας ζήτησαν όπως πραγματοποιηθεί συνάντηση για να συζητηθεί και να αξιολογηθεί ΚΑΙ η δική του πρόταση.

Το θέμα της εταιρείας στην Ομόνοια, έχει πλέον εισέλθει στην πιο κρίσιμη καμπή, ενώ η εξέλιξη αυτή φρενάρει τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, αφού θα χρειαστεί να περάσουν μερικές εβδομάδες μέχρι να υπάρξει οριστικό ξεκαθάρισμα για το τι μέλλει γενέσθαι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

«Ενεση» 15 δισ. στην Τουρκία υποσχέθηκε το Κατάρ

«Απλούστατα παρατείνετε τη ζωή του μελλοθάνατου...........»
knak  |  21:11

Οι δύο Έλληνες Στρατιωτικοί περιγράφουν τη στιγμή της σύλληψής τους (βίντεο)

«".....Περιγράφουν τις πρώτες στιγμές της σύλληψης τους και τις συνθήκες διαβίωσης τους στα ...»
Λευτέρης Μ.  |  16:49

DW: Προς capital control η Τουρκία;

«O σουλτανίσκος ανέλαβε πολλά καθήκοντα, αυτό του οικονομολόγου όμως του βγήκε .... στραβό! »
knak  |  12:28

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση