ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:09
 

Ομόνοια: Πιθανή η παραμονή Βύντρα

Tο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τους πράσινους έχει ολοκληρωθεί...

Newsroom 24sports

Συνεχίζονται οι κινήσεις στην Ομόνοια από τον Άνχελ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα. Ο Ισπανός Τεχνικός Διευθυντής έχει κάνει το ρόστερ φύλλο και φτερό, γι’ αυτό και οι αποχωρήσεις ήταν μαζικές.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γκόμεθ έχει στόχο να διατηρήσει τον Λούκας Βύντρα στο ρόστερ των πρασίνων, ώστε να βοηθήσει την ομάδα κυρίως στα αποδυτήρια με πολλούς και διάφορους τρόπους, ενώ ο Γκόμεθ έχει ενημερώσει ήδη τον ποδοσφαιριστή. Είναι σημαντικό επίσης να αναφέρουμε, πως δεν υπάρχει οριστική απόφαση. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Ομόνοια έχει ολοκληρωθεί, γι' αυτό αν ο Γκόμεθ επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ, θα του προσφερθεί νέο συμβόλαιο. 

O Λούκας διαθέτει την εμπειρία και τον επαγγελματισμό, στοιχεία τα οποία ενδέχεται να αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα για μια επιτυχημένη ομάδα

Είναι αντιληπτό πως θα γίνουν αρκετές προσθήκες σε όλες τις θέσεις, οι οποίες πιθανόν να φτάσουν διψήφιο αριθμό. Όμως, ο Λούκας διαθέτει την εμπειρία και τον επαγγελματισμό, στοιχεία τα οποία ενδέχεται να αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα για μια επιτυχημένη ομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ελλαδίτης βρίσκεται στο «τριφύλλι» από τη Καλοκαίρι του 2016, όπου είχε γεμάτη σεζόν, καθώς κατέγραψε 28 συμμετοχές. Ωστόσο πριν περίπου ένα χρόνο, ο Πάμπος Χριστοδούλου έθεσε τον Βύντρα εκτός πλάνων και μέχρι την αποχώρηση του Κύπριου κόουτς ο ποδοσφαιριστής έκανε προπονήσεις μόνος.

Το… σήριαλ συνεχίστηκε, όταν ο Πέτεφ ανέλαβε την Ομόνοια και ο κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν 2017-18 κατέγραψε 15 συμμετοχές.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Άνοιξε τον ασκό του Αιόλου η πρόταση Ακιντζί

«Ο κ. His Master`s Voice ξαναμίλησε!»
ΑΚΑ  |  09:12

Αρχιεπίσκοπος: Γιατί δεν πήγα στην κηδεία του Δ. Χριστόφια

«"......κάλεσαν τον Άγιο αδελφό"!!! O ένας βαγαπόντης λέγει τον άλλο βαγαπόντη ΑΓΙΟ! Μα πότε εν ...»
ΑΚΑ  |  18:26

Πρόταση Ακιντζί για δημιουργία κοινής επιτροπής για υδρογονάνθρακες

«Η πρόταση Ακκιντζί δίνει την ευκαιρία στον Αναστασιάδη να δείξει πόσο έξυπνος είναι. Αν είναι! »
ΑΚΑ  |  18:23

Πρόταση Ακιντζί για δημιουργία κοινής επιτροπής για υδρογονάνθρακες

«Μόνο υπό τον όρο να στήσουν επιτροπή που θα αναλάβει την επιστροφή περιουσι`ων προσφύγων.»
Varoshiotis  |  20:48

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X