ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:48
 

Ομόνοια: Στην Βαρκελώνη ο Κατελάρης

Θα ακολουθήσει πρόγραμμα με εξιδεικευμένο γιατρό

Newsroom 24sports

Στην Βαρκελώνη θα μεταβεί ο Φάνος Κατελάρης ως αποτέλεσμα του προβλήματος που έχει στο πέλμα. Η απόφαση αυτή πάρθηκε απ’ την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή και φυσικά το ιατρικό επιτελείο, καθώς αυτό κρίθηκε ως η πιο σωστή και αποτελεσματική λύση.

Ο Φάνος Κατελάρης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πέλμα του ποδιού. Ένας τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε ξανά στο παρελθόν και εμφανίστηκε και πάλι. Έτσι η επιλογή είναι να βρεθεί σε εξειδικευμένο γιατρό στην Βαρκελώνη. Εκεί θα παραμείνει για μια εβδομάδα με στόχο στο αντιμετωπιστεί το πρόβλημα απ΄ τον πλέον ειδικό και να δοθούν παράλληλα κατευθυντήριες γραμμές.

Ο γιατρός που θα έχει την ευθύνη να ασχοληθεί με τον τραυματισμό του Κατελάρη έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Άχνελ Γκόμες

Ο Φάνος Κατελάρης θα βρεθεί στην Βαρκελώνη με συνοδεία ανθρώπου της Ομόνοιας, ο οποίος θα μιλά και Ισπανικά με στόχο βέβαια την αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ του ιδίου και του γιατρού ο οποίος θα ασχοληθεί με το πρόβλημα του.

Να σημειώσουμε πάντως πως ο γιατρός που θα έχει την ευθύνη να ασχοληθεί με τον τραυματισμό του Κατελάρη έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Άχνελ Γκόμες ο οποίος θεωρεί αυτή την επιλογή την πλέον κατάλληλη. Αφού ολοκληρωθεί η μια εβδομάδα στην Βαρκελώνη τότε θα υπάρξουν νέες εξετάσεις για να ληφθεί η απόφαση ως προς το πως θα συνεχίσει η αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή. 

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Έτσι θα κοντράρει

Ομόνοια: Έτσι θα κοντράρει

Ο Ολίβα είπε ότι οι «πράσινοι» στο ματς με την ΑΕΚ δεν αλλάζουν ούτε τη φιλοσοφία, ούτε τον τρόπο που αγωνίζονται, ούτε ...
Newsroom 24sports
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ