ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Τα δεδομένα με Σεμέδο και η προφορική κρούση

H Αλκή περιμένει την απάντηση της Σαρλερουά για την αντιπρόταση της.

Newsroom 24sports

Ο Γουίλι Σεμέδο είναι μια από τις περιπτώσεις που σαφώς και ενδιαφέρει την Ομόνοια. Ο Ιβάιλο Πέτεφ έχει θετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή και πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την Ομόνοια τόσο στη φετινή χρονιά όσο και στο μέλλον. Όμως σαφώς και η περίπτωση αυτή δεν είναι απλή.

Η τελευταία προφορική πρόταση – κρούση προς την πλευρά της Αλκής δεν άφησε ικανοποιημένη την «Αθάνατη» η οποία όμως δεν έκλεισε το παράθυρο εντελώς

Μέχρι στιγμής η Ομόνοια δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, ενώ η τελευταία προφορική πρόταση – κρούση προς την πλευρά της Αλκής (είχαν τηλεφωνική επικοινωνία οι δυο πρόεδροι), δεν άφησε ικανοποιημένη την «Αθάνατη» η οποία όμως δεν έκλεισε το παράθυρο εντελώς. Στην Αλκή γνωρίζουν καλά πως ο Σεμέδο αποτελεί το πιο μεγάλο περιουσιακό της στοιχείο, ενώ και αγωνιστικά είναι παίκτης κλειδί. Μάλιστα έχουν ξεκαθαρίσει πως για να δώσουν τον Σεμέδο θα πρέπει να λάβουν ένα ποσό ικανό για να φέρουν τον κατάλληλο αντικαταστάτη.

Η τελευταία προφορική πρόταση – κρούση προς την πλευρά της Αλκής δεν άφησε ικανοποιημένη την «Αθάνατη» η οποία όμως δεν έκλεισε το παράθυρο εντελώς

Παράλληλα η Αλκή περιμένει την απάντηση της Σαρλερουά για την αντιπρόταση της. Το περιθώριο στους Βέλγους για να δώσουν την τελική τους απάντηση είναι 48 ώρες. Αν και εφόσον η απάντηση είναι αρνητική τότε Ομόνοια και Αλκή θα μπουν σε ακόμη ένα κύκλο συζητήσεων ώστε να διαφανεί οριστικά αν θα υπάρξει θετική κατάληξη η όχι.

Πάντως ο Ιβάιλο Πέτεφ γνωρίζοντας τις δυσκολίες συνεχίζει το ψάξιμο για άλλες επιλογές στην επιθετική γραμμή. Ο Βούλγαρος τεχνικός μάλιστα φαίνεται πως έχει προκρίνει περίπτωση ποδοσφαιριστή που γνωρίζει αρκετά καλά, και ο οποίος πιστεύει πως θα βοηθήσει την Ομόνοια στους στόχους της.

Βέβαια όπως αναφέραμε και νωρίτερα η περίπτωση Σεμέδο παραμένει στο προσκήνιο και στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά. Αν και εφόσον δεν υπάρξει θετική κατάληξη τότε η Ομόνοια θα βάλει μπρος για τη δεύτερη περίπτωση την οποία και πρόκρινε ο Πέτεφ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Η ιατρική κάνναβη συζητήθηκε ενώπιον της Επιτροπής Υγείας

«Εντυπωσιακά αδιάβαστος και επιπόλαιος ο βουλευτής ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου ο οποίος τάχθηκε ενάντια και ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  15:41

Οζερσάϊ: Δεν επιτρέπουμε μονομερείς ενέργειες των Ε/κ

«πρότεινα, όταν ακόμα «πρόεδρος» ήταν ο Mehmet Ali Talat, την εξής λύση: Συνέχιση των γεωτρήσεων. Κατάθεση ...»
Russ  |  14:13

Με την αντεξέταση του Ρ. Χριστοφόρου συνεχίστηκε η δίκη της πρώην Λαϊκής

«Ο Παναγιώτης Κουννής όταν ζούσε η Λαϊκή Τράπεζα καταπίεζε τους υπαλλήλους του να πωλούν αξιόγραφα με ...»
knak  |  09:47

Οζερσάι στην «Κ»: Ναι, είχα επαφές με ενεργειακή εταιρεία

«Φαίνεται ότι ο κ. Τίλερσον συμφώνησε ένα σωρό πολύ σημαντικά πράγματα στην Άγκυρα κεκλεισμένων των θυρών ...»
ο Βλάκας  |  08:22

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση