ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:17
 

Υπάρχει μέλλον στην Εθνική

H νίκη στο τέλος επιβράβευσε την προσπάθειά των παικτών

Newsroom 24sports

Η εθνική μας έδειξε χαρακτήρα! Είχε τα αγωνιστικά στοιχεία που δεν είχε στη Νορβηγία. Έδειξε ότι μπορεί να παρουσιαστεί με πιο απαιτητικό, πιο επιθετικό, πιο δημιουργικό πρόσωπο. Απέναντι σε μια Σλοβενία που είναι μέσα στις ομάδες που δύσκολα μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα στην έδρα μας, είχαμε μια εμφάνιση αντάξια του ταλέντου που υπάρχει στην ομάδα και φτάσαμε έστω σε μια δύσκολη νίκη. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε αυτή τη νίκη αν είμαστε πιό προσεκτικοί στην τελευταία προσπάθεια, πριν οι Σλοβένοι προηγηθούν στο σκορ και μας φορτώσουν με ένα φυσιολογικό άγχος στη συνέχεια.

Όμως το γκολ του Σωτηρίου, σχετικά νωρίς, μας έδωσε άλλο αέρα. Ταυτόχρονα οι δυο αλλαγές του Μπεν Σιμόν έδωσαν ένα πιο επιθετικό ρυθμό στην εθνική, για να έρθει στο τέλος το λυτρωτικό αυτογκόλ στο εξαιρετικό κτύπημα φάουλ του Κυριάκου.

Ένα γκολ που επιβράβευσε την όλη προσπάθεια των παικτών μας σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και έδωσε μια άλλη ψυχολογία στην εθνική μας. Μια ψυχολογία που έχει απόλυτη ανάγκη για τη συνέχεια και ιδιαίτερα στον επόμενο αγώνα εκτός έδρας εναντίον της Βουλγαρίας. Μπορεί να φανήκαμε τυχεροί για το λανθασμένα ακυρωθέν γκολ των Σλοβένων, δυο λεπτά πριν το αυτογκόλ τους, όμως αξίζαμε της νίκης! Ο Μπεν Σιμόν έπαιξε πιο επιθετικά, έριξε τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας και παρουσίασε μια ομάδα με πολλή ενέργεια και αγωνιστικό πάθος! Το πάθημα της Νορβηγίας, έγινε μάθημα! Δεν μπορώ να ξέρω από που βγήκαν τα σχόλια για haters της εθνικής, αλλά δεν πρέπει κατά τη γνώμη μου να γίνονται τέτοιου είδους δηλώσεις. Δεν χρειάζονται! Αντίθετα δημιουργούν ένα κλίμα γύρω από την εθνική, που κάθε άλλο παρά βοηθητικό μπορεί να είναι για τη συνέχεια! Μπορεί μερικές φορές να είναι αυστηρή η κριτική, αλλά αυτό συμβαίνει με όλες τις εθνικές στον κόσμο! Υπάρχουν απαιτήσεις από τους φιλάθλους. Πάντα ζητούν και θα ζητούν περισσότερα από τους διεθνείς, τον προπονητή, την ομοσπονδία! Ας δοθεί πίστωση χρόνου σ’ αυτή την ομάδα. Το μέλλον της μπορεί να μην είναι εξασφαλισμένο, όμως είναι ευοίωνο!

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Εξ ορθολογισμός είναι να αποκόπτεις 300 και πλέον θέσεις καθηγητών και να δίνεις 1688 προαγωγές ? Εξ ...»
Σκεπτόμενος  |  10:09

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«O μέγας Φίλιος θα εννοούσε βέβαια το πλήγμα από τους εκπαιδευτικούς! »
knak  |  09:33

Λουκέτο στα σχολεία και στασιμότητα στην παιδεία

«Οταν οι εκπαιδευτικοί έχασαν το παιγνίδι, λόγω .... παπαριών! »
knak  |  09:31

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Ένα ΡΑΦΤΙ που θέλετε πραγματικά. Γιατι; Κοιτάξετε γύρω σας! »
Ρ Α Φ Τ Ι  |  21:42

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Οι παίκτες του Μπαλταζάρ πρέπει να βρουν τα κίνητρα για την επόμενη μέρα

ΑΠΟΕΛ: Αντίδραση... τώρα!

Το ζητούμενο για το ΑΠΟΕΛ είναι ένα το πρωτάθλημα. Για να έρθει αυτό πρέπει να υπάρξει αντίδραση και αυτή να ξεκινήσει από ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ