ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Ομόνοια: Τα πρώτα ονόματα που «κλείδωσαν»

Επιχειρηματίες που θα βρίσκονται στα δυο Δ.Σ. σωματείου και εταιρείας

Newsroom 24sports

Στο φουλ είναι οι διεργασίες για τη στελέχωση του συνδυασμού με τον οποίο θα κατέλθει στις εκλογές της Ομόνοιας ο Λώρης Κυριάκου, ενώ παράλληλα εντάθηκαν και οι προσπάθειες στελέχωσης της υπό σύσταση εταιρείας τόσο σε μέλη του Δ.Σ. που θα προκύψει όσο και με επαγγελματίες σε όλα τα καίρια πόστα ενός ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αυτοί οι οποίοι θεωρούνται «σίγουροι» για τη στελέχωση της εταιρείας είναι ο επιχειρηματίας Πόλυς Μαλλούππας και ο Νίκος Χαραλαμπίδης, πρώην πρόεδρος του ναυτικού ομίλου Λεμεσού.

Δυο «ναι» για σωματείο

Αυτή τη στιγμή, έχουν αποδεχθεί σχετική πρόταση από τον κ. Κυριάκου δυο πρόσωπα που φέρονται ως «σίγουρα» για συμμετοχή στο νέο Δ.Σ. του λαοφιλούς σωματείου.

Πρόκειται για το Γιώργο Γεωργίου, εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας «Αιμίλιος Ηλιάδης» και Φώτος Ιωάννου, μέλος του νυν Δ.Σ. και υπεύθυνος του τμήματος πετόσφαιρας.

Δυο και για την εταιρεία

Αυτοί οι οποίοι θεωρούνται «σίγουροι» για τη στελέχωση της εταιρείας είναι ο επιχειρηματίας Πόλυς Μαλλούππας και ο Νίκος Χαραλαμπίδης, πρώην πρόεδρος του ναυτικού ομίλου Λεμεσού. Θετικός είναι και ο καρδιολόγος Χρίστος Χρίστου, αλλά για την ώρα παραμένει αδιευκρίνιστο κατά πόσο αφορά εμπλοκή του στα του σωματείου ή της εταιρείας.

Εκείνο που πρέπει να τονιστεί, είναι ότι το ενδιαφέρον για συμμετοχή είτε στο σωματείο είτε στην εταιρεία είναι πάρα πολύ έντονο. Εννοείται ότι αυτό βρίσκεται σε συνάφεια με την παρουσία του επενδυτή στα δρώμενα.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την πληροφόρηση, καθώς τίποτε επίσημο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, η σύνθεση του Δ.Σ. της εταιρείας θα είναι εννιαμελής. Οι τρεις θα είναι «σωματειακοί» και οι υπόλοιποι έξι θα είναι μεν μη σωματειακοί, αλλά θα είναι άτομα έχοντα στενή σχέση με την Ομόνοια.

Θέλει γνώστη για γενικό διευθυντή

Υπάρχουν και εξελίξεις όσο αφορά στην στελέχωση της εταιρείας. Η 24sports μαθαίνει βρίσκεται στη διαδικασία σχηματισμού μικρής λίστας από όπου θα επιλέξει το γενικό διευθυντή της εταιρείας. Οι ίδιες πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι η βασική προϋπόθεση που τίθεται είναι να πρόκειται για γνώστη της κυπριακής πραγματικότητας.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Κυπριανού: Δεξιά-ακροδεξία προσπαθούν να μοιράσουν τις ευθύνες του '74

«ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ - ΜΙΣΑ ΨΕΜΑΤΑ Κακό κάνουν καλό όχι Η θανάσιμη διαμάχη μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης (ελληνικός ...»
ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ  |  21:59

Γιωρκάτζη: Ξέρω πολλά για πολλούς

«Afou kseris mila, Xristallou mou! Ti fovase? Ke an esi exases tin fon isou ksafnika, pou ine o genikos ...»
Orgi laou  |  21:56

Γιωρκάτζη: Ξέρω πολλά για πολλούς

«Ξέρει πολλά... Ξέρει πολλά... Γιατί δεν τα λέει;;; Τι θέλει να μας πει;;; Καταλάβαμε... Καταλάβαμε... ...»
Albalonga  |  20:53

Το γλωσσάρι της αλήθειας

«Ορθός και εύστοχος »
Στάθης  |  16:31

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση