ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

90'': Κατ' αρχήν συμφωνία Κυβέρνησης- ΠΑΣΥΝΟ

Η επικαιρότητα της ημέρας σε 90 δευτερόλεπτα από την «Κ»

Newsroom K

  • Λευκός καπνός βγήκε τελικά μέσα από τις τελευταίες διαβουλεύσεις κυβέρνησης και ΠΑΣΥΝΟ που οδηγεί σε τερματισμό των απεργιακών μέτρων που εφάρμοζαν τα μέλη της συντεχνίας τις τελευταίες βδομάδες. Η απεργία θα τερματιστεί εκτός απροόπτου αύριο μετά από Γενική Συνέλευση.
  • Η Κύπρος ολοκληρώνει το πρόγραμμα στήριξης των 8.968 δισ. ευρώ από τον EΜΣ έχοντας αντλήσει συνολικό ποσό 6,3 δισ. ευρώ και έχοντας αφήσει πίσω ποσό 250 εκατ. ευρώ, αφού δεν κατάφερε να τηρήσει τα προαπαιτούμενα της τελευταίας αξιολόγησης. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ESM Klaus Regling τελικά μόνο το 70% των διαθέσιμων κεφαλαίων για την Κύπρο αποδεσμεύτηκε, ενώ διεθνείς επενδυτές αγόρασαν εκ νέου κυπριακά ομόλογα.
  • Ενώπιον του Κακουργιοδικείου στις 26 Απριλίου θα παραπεμφθούν 12 πρόσωπα για την υπόθεση με τον ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται ο δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης, ο Δημήτρης Πατσαλίδης, λειτουργοί του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και το πρώην στέλεχος της εταιρείας Ηλέκτωρ Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
  • Φόβοι για πολύνεκρη τραγωδία στην Ινδία. Γέφυρα-κόμβος στην ανατολική πόλη της Καλκούτα που βρισκόταν στο στάδιο της κατασκευής κατέρρευσε, με τοπικά μέσα ενημέρωσης να ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών σε τουλάχιστον 10. Δεκάδες άτομα φέρεται να έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια της γέφυρας που κατέρρευσε σε πολυσύχναστο δρόμο εν ώρα αιχμής.
  • Επαναπατρίστηκαν δύο εικόνες μεγάλου μεγέθους από την Ελβετία, μετά από συντονισμένες ενέργειες όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Οι εικόνες είχαν κλαπεί από τον ναό του Αγίου Ιακώβου στο Τρίκωμο. Τα κειμήλια εντοπίσθηκαν στον οίκο πλειστηριασμών έργων Τέχνης Christies στο Λονδίνο το 2007, από όπου αποσύρθηκαν μετά από ενέργειες της Ι. Μ. Κύκκου. Οι εικόνες αφού συντηρηθούν θα εκτίθενται στο Βυζαντινό Μουσείο Λευκωσίας.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ο Ερντογάν καλεί τους Τούρκους να μετατρέψουν τα χρήματα τους σε τουρκικές λίρες

«ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΥΘΚΙΑ, ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ...»
ΠΑΝΑΣΙΑΝΟΣ  |  10:43

Σήμερα στην «Κ»: Πως βρέθηκε σε δοκιμασία το Προεδρικό

«Στο Πέραπεδι τα ρίχνουν και στην προ-προηγούμενη κυβέρνηση άμα τους γωνιάσεις!!!»
Ai Em  |  09:41

Ο Ερντογάν καλεί τους Τούρκους να μετατρέψουν τα χρήματα τους σε τουρκικές λίρες

«ας δουν οι ψευτόμαγκες της μπανανίας μας πως μπορεί να ποκουπιστεί μια οικονομία (από τις ισχυρότερες ...»
Αρμαγεδών  |  08:15

Περδίκης: Το success story της κυβέρνησης για Συνεργατισμό καταρρέει

«Και όταν ανοίξει ο φάκελος για τον Συνεργατισμό πέστε όλη την αλήθεια στον κόσμο. Ποιοι πολιτικοί έχουν ...»
Πανασιανός  |  11:11

90 news: Τελευταία Ενημέρωση