ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

90'' Καταδικάστηκε χρήστης διαδικτύου για ρατσιστική ανάρτηση εναντίον παιδιού

Η επικαιρότητα της ημέρας σε 90 δευτερόλεπτα από την «Κ»

Newsroom K

  • Χλομό τοπίο εν μέσω sms και χρονοδιαγραμμάτων για το ΓεΣΥ. Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος εμμένει στο να του δοθεί το δικαίωμα ελεύθερης άσκησης της ιδιωτικής ιατρικής παρά την άρνηση της κυβέρνησης, όλοι συζητούν παρασκηνιακά το sms που φέρεται να στάλθηκε από τον ΠΙΣ στους γιατρούς. Την ίδια ώρα, θέμα ασυμβίβαστου για το διορισμό του Ντέηβιντ Νίκολσον στη θέση του Προέδρου του ΟΚΥΠΙ, προκαλεί νέα αναστάτωση. Αντικατάστασή του ζητά ο Γενικός Ελεγκτής ο οποίος έστειλε επιστολή στο Υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο επισυνάπτει γνωμάτευση του Γ. Ε. Η γνωμάτευση δεν είναι τελική, δηλώνει ο Υπουργός Υγείας.
  • Αναστάτωση στα σχολεία της Πάφου έφερε η επ’ αόριστον απεργία των εργαζομένων στον ΟΣΥΠΑ, καθώς πολλοί μαθητές δεν έχουν μέσο να μεταβούν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το πρωί συνάντηση με την Υπουργό Μεταφορών είχαν οι οργανωμένοι γονείς οι οποίοι δεν αποκλείεται να ζητήσουν το κλείσιμο των σχολείων που δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Μάλιστα σε ένδειξη αγανάκτησης, μαθητές δύο σχολείων μετά από οδηγία των οργανωμένων γονέων απείχαν δύο ώρες από τα μαθήματά τους, για την απώλεια όπως υποστηρίξουν διδακτικών ωρών, αφού έχουν χαθεί πέραν των 60 ωρών.
  • Απόφαση σταθμός στα χρονικά της κυπριακής δικαιοσύνης. Για πρώτη φορά καταδικάστηκε χρήστης διαδικτύου για ρατσιστική και ξενοφοβική ανάρτηση εναντίον παιδιού. ο δικαστήριο επέβαλε σε γυναίκα πρόστιμο ύψους 800 ευρώ για ρατσιστικό υλικό στο διαδίκτυο που αφορά παιδί. «Αλλάζει η νοοτροπία της κυπριακής κοινωνίας», τόνισε στην «Κ» η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά Σύμφωνα με την Επίτροπο, ο δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση ανέφερε στο δικαστήριο ότι υπάρχει πρόβλημα ρατσισμού στην Κύπρο και πρέπει να αντιμετωπιστεί.
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Τα είπε με Ακιντζί ο Άντρος

«Κελαήδη πάλιν δεν πήρες τα χάπια σου.»
ΧΧΧ  |  08:01

Τα είπε με Ακιντζί ο Άντρος

«....ατε, ατε, ατε...ακομα να ακουσουμε το κρα κρα του αντρου, δηλαδη την καταβαρθρωση της δικης μας ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:38

Τα είπε με Ακιντζί ο Άντρος

«....ατε, ατε, ατε...ακομα να ακουσουμε το κρα κρα του αντρου, δηλαδη την καταβαρθρωση της δικης μας ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:38

Καμμένος: Η κυβέρνηση προσπαθεί να εγκλωβίσει τις πολιτικές δυνάμεις

«Άσε ρε νούμερο.... Μέχρι προχθές έσταζες μέλι για την κυβέρνηση, τώρα τα χώνεις.... Για τόση αμνησία ...»
Ανώνυμος  |  20:54

90 news: Τελευταία Ενημέρωση

X