ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

90'' Χειροπέδες στον εφευρέτη της μπλε φάλαινας

Η επικαιρότητα της ημέρας σε 90 δευτερόλεπτα από την «Κ»

Newsroom K

  • Παγκόσμια ανησυχία έχει προκαλέσει η θανάσιμη «Μπλε φάλαινα», το διαδικτυακό παιχνίδι που εκτιμάται ότι προκάλεσε πάνω από 300 θανάτους ανηλίκων σε όλο τον κόσμο. Χειροπέδες φόρεσαν οι ρωσικές αρχές στον 21χρονο εφευρέτη του Philipp Budeikin, ο οποίος μεταξύ άλλων παραδέχτηκε τις πράξεις του, λέγοντας, ότι τα θύματά του ήταν «βιολογικά απόβλητα» και ότι «καθάριζε την κοινωνία». Συναγερμός και στην Κύπρο, αφού πέντε περιστατικά μαθητών βρίσκονται ενώπιον του Υπουργείου Παιδείας.
  • Δεν υπάρχει αποτέλεσμα, η εκ του σύνεγγυς διαδικασία συνεχίζεται ανέφερε ο Έσπεν Μπαρθ Αϊντε μετά τις χωριστές συναντήσεις που είχε σήμερα με Αναστασιάδη και Ακιντζί προσθέτοντας ότι «οι ηγέτες είναι μακριά όσο αφορά τη μεθοδολογία για μια νέα Γενεύη». Δεν υπάρχει συζήτηση για λύση τον Ιούνιο, τον Ιούλιο ή αργότερα ξεκαθαρίζει την ίδια ώρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης.
  • Θα παραιτηθεί εάν περάσουν τροποποιήσεις με τις οποίες διαφωνεί, προειδοποίησε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στη Βουλή για τον περί ίδρυσης Οργανισμού κρατικών Υπηρεσιών Υγείας νόμου και του περί Γενικού συστήματος Υγείας νόμου, ο υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης. Ο κ. Παμπορίδης προειδοποίησε, την ίδια ώρα, ότι «τα νοσοκομεία χωρίς τη στήριξη του κράτους θα γίνουν η νέα Cyprus Airways».
  • Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ οι στιγμές που ζουν οι Βρετανοί είναι συγκλονιστικές με αρκετούς γονείς να αναζητούν ακόμα τα παιδιά τους. Την ώρα που συνεχίζονται οι συλλήψεις, την οργίλη αντίδραση του Λονδίνου έχουν προκαλέσει οι διαρροές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για στοιχεία που αφορούν τις έρευνες και την ταυτότητα του δράστη. Εξηγήσεις θα ζητήσει η Τερέζα Μέι από τον Ντόναλντ Τραμπ στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ.
  • Στην «κόλαση» των Βρυξελλών, όπως έχει αποκαλέσει τη βελγική πρωτεύουσα βρίσκεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, για την πρώτη του συνάντηση με τους ηγέτες των χωρών του ΝΑΤΟ αλλά και με ευρωπαίους αξιωματούχους. Μετά τα υποτιμητικά του σχόλια που σαφώς δεν ξεγράφτηκαν, το στοίχημα δεν είναι τόσο η λήψη αποφάσεων, όσο η διασφάλιση μιας καλής συνεργασίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Μπλόκαραν λογαριασμούς με ΜΕΔ στη ΣΚΤ

«Δυστυχώς αργήσατε. Αυτή την ενέργεια έπρεπε να την κάνετε τουλάχιστον δύο χρόνια πριν.»
πανασιανός  |  17:40

ΣΤΕΚ: Καταγγελία για ηχορύπανση στις τουριστικές περιοχές

«Ας κλείσουν ξενοδοχείο σε περιοχή που δεν έχει "ηχορύπανση" γιατί αν χαμηλώσουμε τα ντέσιμπελ, πάλε ...»
Logik  |  16:04

ΣΤΕΚ: Καταγγελία για ηχορύπανση στις τουριστικές περιοχές

«Ας κλείσουν ξενοδοχείο σε περιοχή που δεν έχει "ηχορύπανση" γιατί αν χαμηλώσουμε τα ντέσιμπελ, πάλε ...»
Logik  |  16:04

Τα ΜΕΔ των 7.5 δισ. ευρώ στον πυρήνα της έρευνας για ΣΚΤ

«ΠΡΟΣ Ai Em: ΣΟΥ ΈΦΤΑΙΞΕ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ: ΕΠΙ ΠΟΙΩΝ ...»
ΠΑΝΑΣΙΑΝΟΣ  |  15:52

90 news: Τελευταία Ενημέρωση