ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φώκια χαστούκισε άντρα με «όπλο» ένα χταπόδι! (βίντεο)

Το βίντεο που σκορπά ατελείωτο γέλιο στο διαδίκτυο έγινε viral εντός λίγων ωρών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Θα μπορούσε να συμβεί σε ταινία επιστημονικής φαντασίας ή σε παρωδία! Και όμως συνέβη στη Νέα Ζηλανδία, όταν ένας άντρας ο οποίος έκανε καγιάκ με τους φίλους του… δέχθηκε επίθεση από φώκια.

Το βίντεο που κάνει το γύρω του κόσμου, δείχνει ακριβώς τη στιγμή που ο νεαρός Κάιλ Μάλιντερ να βρίσκεται στη μέση του «καυγά» μιας φώκιας και ενός τεράστιου χταποδιού, στα ανοικτά των ακτών της Καϊκούρα στη Νότια Νήσο της Νέας Ζηλανδίας. Εκείνη τη στιγμή η φώκια τράνταζε το χταπόδι για να το αποτελειώσει όταν βρέθηκε μπροστά τους ο Κάιλ. Αποτέλεσμα… να τον χαστουκίσει η φώκια με ένα από τα πλοκάμια του χταποδιού.

Στο βίντεο ακούγεται ο Κάιλ να φωνάζει «ένα χταπόδι στο σκάφος μου!» με την διαφορά το χταπόδι να βρίσκεται στο πρόσωπό του. Μετά το πρώτο σοκ ο ίδιος όσο και η παρέα σκάνε στα γέλια… από την περίεργη και αναπάντεχη σφαλιάρα.

«Ήταν παράξενο γιατί έγινε πολύ γρήγορα αλλα ένιωσα όλο το χταπόδι στο πρόσωπό μου» διηγήθηκε μετά ο νεαρός άντρας.

Πάντως για την ιστορία, η φώκια εξαφανίστηκε μετά το συμβάν και το χταπόδι το οποίο κόλλησε στο καγιάκ του Μάλιντερ βγήκε αλώβητο, αφού ο ίδιος και οι φίλοι του το απελευθέρωσαν… 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Stories: Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε τη φυλακή Saint-Gilles που μοιάζει με φρούριο, όπου οδηγήθηκε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού ...
Της Έλενας Αποστόλου
 |  STORIES
X