ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νομικές μεθοδεύσεις από τον Βγενόπουλο

Μήνυση στον εαυτό του για να μην εκδοθεί στην Κύπρο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα ο Ανδρέας Βγενόπουλος προχώρησε σε μήνυση κατά του εαυτού του για να αποφύγει την ανάκριση του από τος Κυπριακές Αρχές και να μην εκδοθούν οι συνεργάτες του Ευθύμιος Μπουλούτας και Μάρκος Φόρος στην Κύπρο.

Η μήνυση αποτελεί νομική μεθόδευση και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν το έχει κάνει ως φυσικό πρόσωπο ή ως Όμιλος MIG. Μέσω αυτής ζητάει να γίνει έρευνα για το αν οι μετοχές του Ομίλου και της Λαϊκής Τράπεζας χειραγωγήθηκαν. Αυτό σημαίνει ότι ζητά να ερευνηθεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Νομικές πηγές στην Ελλάδα, αναφέρουν πως εάν οι τρεις βρεθούν ύποπτοι για το συγκεκριμένο αδίκημα από την Εισαγγελία τότε θα ασκηθεί δίωξη εναντίον τους σε βαθμό πλημμελήματος. Ο κ. Βγενόπουλος θα αρνηθεί σε αυτό το σενάριο, να ανακριθεί από τις Κυπριακές Αρχές λέγοντας πως θα εξεταστεί στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσει πλημμέλημα το οποίο έχει παραγραφεί.

Εάν η Εισαγγελία δεν ασκήσει δίωξη τότε μπορούν να χρησιμοποιήσουν το «χαρτί» της αθωότητας τους απέναντι στις Κυπριακές Αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση