ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θεσσαλονίκη: Άγρια δολοφονία 14χρονου με μαχαίρι

Ο ιατροδικαστής εντόπισε δύο θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό του παιδιού

ΠΗΓΗ: skai.gr

Φρίκη στην ελληνική κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία με δύο μαχαιριές στο λαιμό ενός 14χρονου εφήβου λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 14χρονος χώρισε με έναν φίλο του πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι του στο οποίο όμως δεν έφτασε ποτέ. Οι γονείς του ανάστατοι, αφού διαπίστωσαν ότι ο φίλος του είχε γυρίσει κανονικά σπίτι, ενόχλησαν την αστυνομία και μετέβησαν, πριν τα ξημερώματα, στο αστυνομικό Τμήμα Εχεδώρου, όπου και δήλωσαν την εξαφάνισή του.

Ακολούθησαν λίγες ώρες αγωνίας με την αστυνομία να αναζητά παντού τον 14χρονο, μέχρις ότου στις 10.30 το πρωί της Κυριακής το παιδί εντοπίστηκε νεκρό σε σχετικά έρημο σημείο, μέσα σε χωράφι, απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο Γέφυρας. Στο σημείο κλήθηκε και έφτασε αμέσως κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ιατροδικαστής, η οποία διαπίστωσε πως το άτυχο αγοράκι έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό εκ των οποίων το ένα στην τραχηλική χώρα που του στέρησε τη ζωή.

Στο σημείο βρέθηκε ένα ματωμένο μαχαίρι, που εξετάζεται για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό του δράστη. Όπως φαίνεται, είναι το μαχαίρι της δολοφονίας ενώ από τα νύχια του άτυχου αγοριού έχει αφαιρεθεί ξένο γενετικό υλικό ενώ τα χέρια του φέρουν και αμυντικά τραύματα καθώς και μώλωπες που αποδεικνύουν πως ο 14χρονος πάλεψε για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής εικόνα από το σημείο όπου βρέθηκε ο 14χρονος, δεν φαίνεται να μεταφέρθηκε εκεί νεκρός, αλλά ότι εκεί έγινε το έγκλημα. Παραμένει αναπάντητο πώς βρέθηκε εκεί καθώς το σημείο δεν είναι στο δρόμο που θα έκανε για το σπίτι του.
Επίσης, μέχρι στιγμής αποκλείεται το ενδεχόμενο ληστείας καθώς πάνω στον 14χρονο βρέθηκαν και το κινητό του αλλά και χρήματα και προσωπικά αντικείμενα ενώ, εκ πρώτης όψεως, δεν φαίνεται να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Στην ασφάλεια στη Θεσσαλονίκη έχουν μεταφερθεί όλοι οι φίλοι του παιδιού και καταθέτουν ενώ οι έρευνες έχουν εστιάσει στον στενό κύκλο του 14χρονου. Η αστυνομική δύναμη Θεσσαλονίκης έχει τεθεί σε ύψιστο συναγερμό δεδομένης της αγριότητας του εγκλήματος και του νεαρού της ηλικίας του θύματος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα υπηρεσία για το οργανωμένο έγκλημα, με ενισχυμένες αρμοδιότητες ώστε να ακολουθεί τα ίχνη του χρήματος
 |  ΕΛΛΑΔΑ