ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας αν δεν μπορεί, να παραιτηθεί

Συνεχίζει να κοροϊδεύει απροκάλυπτα τους πολίτες λέει ο Πρέοδρος της Νέας Δημοκρατίας

ΠΗΓΗ: skai.gr

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την οικονομία εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί αν δεν μπορεί να «ανταποκριθεί στοχειωδώς στις ευθύνες του».

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει πως ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κοροϊδεύει απροκάλυπτα τους πολίτες, τονίζοντας πως άλλη μία φορά δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις που ανέλαβε με το μνημόνιο, το οποίο ο ίδιος υπέγραψε.

«Τυχόν καθυστέρηση στην εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ θα οδηγήσει μοιραία στην επιβολή νέων μέτρων. Μεγάλο τμήμα των πολιτών, ήδη, αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους και πολλές φορές στερείται και τα απαραίτητα της καθημερινότητας» σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα υπογραμμίζει πως το ίδιο το κράτος χρωστάει πάνω από 7 δισ. σε ιδιώτες. Μάλιστα, υποστηρίζει πως ένα μεγάλο τμήμα της δόσης των 2,8 δισ. προορίζεται για να καλυφθούν κάποια από αυτά τα χρέη για να μην κλείσουν και άλλες επιχειρήσεις, να μην οδηγηθούν κι άλλοι Έλληνες στην ανεργία.

Χρησιμοποιώντας αυστηρό τόνο ο κ. Μητσοτάκης τονίζει πως προειδοποιεί τον κ Τσίπρα και τον καθιστά προσωπικά υπεύθυνο για την κατηφόρα της οικονομίας και την επιδείνωση της καθημερινότητας όλων των Ελλήνων.

«Η χώρα δεν έχει το περιθώριο να ζήσει ξανά τον εφιάλτη της αέναης διαπραγμάτευσης μίας ανίκανης και ιδεοληπτικής κυβέρνησης. Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις ευθύνες του, ας παραιτηθεί. Δεν υπάρχει άλλος καιρός για χάσιμο. Θα μας βρει απέναντι», δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X