ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ελλάδα: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο ΣτΕ (upd)

Αγνωστο εάν θα συνεχιστεί η διάσκεψη για τις προσφυγές των καναλιών

Kathimerini.gr

Διακοπή, που ενδεχομένως να μην είναι προσωρινή, της διάσκεψης της Ολομέλειας του ΣτΕ, που άρχισε νωρίς σήμερα το πρωί, προκλήθηκε μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο ανώτατο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε στις 10:07 στο «Βήμα» και στις 10:09 στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και είπε ότι «θα εκραγεί βόμβα στο ΣτΕ σε 45 λεπτά».

Η διακοπή της διάσκεψης έγινε προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος μέσα στο δικαστικό μέγαρο, το οποίο δεν έχει εκκενωθεί, ενώ η σημερινή διάσκεψη του ΣτΕ θεωρείται πολύ κρίσιμη, καθώς το δικαστήριο πρόκειται να αποφανθεί για το αν θα κάνει δεκτές η όχι τις προσφυγές.

Αν οι προσφυγές γίνουν δεκτές τότε θα προχωρήσει στην εξέταση για το αν ο νόμος είναι συνταγματικός η αντισυνταγματικός. Στην αντίθετη περίπτωση το θέμα θα τελειώσει εδώ και το Δικαστήριο θα έχει τη δυνατότητα να επανέλθει τον Ιανουάριο,οπότε και θα εκδικαστούν άλλες προσφυγές των καναλιών που έχουν προσδιοριστεί για τις 13 Ιανουαρίου. Πάντως ο εισηγητής Γιώργος Παπαγεωργίου έχει προτείνει την απόρριψη των προσφυγών.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση