ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ελλάδα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα καλλιεργητών κάνναβης

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών

Kathimerini.gr

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιείτο στην υδροπονική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και στην περαιτέρω διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κάνναβης.

Συνελήφθησαν την Τρίτη, μετά από συντονισμένη επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, τρεις Έλληνες ηλικίας 44, 52 και 54 ετών, μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση υπόθεσης καλλιέργειας κάνναβης εσωτερικού χώρου (υδροπονική μέθοδος), καθώς και διακίνησης ποσοτήτων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, επετεύχθη ο εντοπισμός των δραστών, η πιστοποίηση της εγκληματικής τους δράσης καθώς και ο εντοπισμός στην Αθήνα και στην περιοχή Καμάρι Κορινθίας, δύο σπιτιών εντός των οποίων είχαν εγκατασταθεί με ειδικό εξοπλισμό, εργαστήρια-φυτώρια καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης.

Από έρευνες σε χώρους, οικίες και οχήματα βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 296 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας βάρους 6 κιλών και 200 γραμμαρίων, ποσότητα λαθραίου καπνού βάρους 450 γραμμαρίων, καθώς και ο σχετικός εξοπλισμός.

Το χρηματικό όφελος που θα αποκόμιζε η ομάδα από την πώληση των ποσοτήτων κάνναβης υπερβαίνει τις 700.000 ευρώ

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X